Exercitiile militare NATO in Marea Neagra, supravegheate cu mare atentie de rusi! Un avion cu tehnica de spionaj a survolat zona din apropiere de tarmul romanesc

Editor: Alina Dirdala Author: A.D.
Actualizat: 29 sep 2020, 10:00

Un avion cu tehnica de spionaj a survolat zona din apropiere de tarmul romanesc din Constanta, chiar in timp ce navele Romaniei si ale Aliantei erau in plina actiune!

Avionul rusesc de cercetare, Iliusin 20, care a fost vazut ieri, in timp ce survola zona din apropierea tarmului romanesc, este un prototip sovietic ce poate atinge peste 500 de kilometri pe ora si poate urca pana la 5 000 de metri altitudine. Avionul este dotat cu tehnici de spionaj si comunicatii prin satelit care pot transmite in timp real ce vede in timpul survolului.

Aparatul IL 20 a zburat chiar deasupra navelor aliate

care se antrenau printre care si 7 vase de lupta din marina romana. Exercitiul NATO a avut loc in apele internationale, la o distanta de 30 de kilometri de tarmul romanesc al Marii Negre.

NATO se grăbește să înarmeze frontierele rusești! Are destule arme?

##VIDEO134497##

Citește și: Dinu Maxer rupe tăcerea, după divorț: „Am tot sperat că ne vom împăca”. Deea a plecat de acasă acum 4 săptămâni

 

 

Taguri: