EXCLUSIVITATE! Uite cat de emotionat e Costin Marculescu inainte de nunta. I-au dat lacrimile de fericire

Author: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:37

Costin Marculescu se insoara astazi civil, insa nici nu a inceput bine ziua si actorul a dovedit ca emotiile au pus stapanire pe el.

Costin Marculescu este foarte fericit ca si-a gasit sufletul pereche in persoana Elei pe care o si duce astazi la Starea Civila. Costin a fost gatuit de emotie in timpul emisiunii Draga mea prietena si a si lacrimat. Actorul a reusit totusi sa se adune si sa dezvaluie ca deja i-a facut cadou Elei de nunta o perehe de silicoane nou noute pe care si le-a pus acum o saptamana.##VIDEO123006##

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

 


Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

La mulți ani, Simge Selçuk! Iată ce mesaj plin de tandrețe a primit superba actriță din partea colegului ei de platou, Celil Nalçakan, cel care i-a organizat petrecerea-surpriză! „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Cookies