Exclusiv! Xenia detonează bomba despre Radu. Care este motivul real pentru care săruturile dintre ea și Radu păreau false 

,
Xenia despre relatia cu Radu

Xenia a vorbit despre saruturile cu Radu la Casa iubirii

[Sursa foto: Instagram]

Xenia a vorbit pentru prima data despre relatia cu Radu, cel cu care a format pentru scurt timp un cuplu in Casa Iubirii.

Este clarcă intre Xenia și Radu nu mai este cale de întoarcere, iar fosta concurenta de la Casa Iubirii a declarat că nu regreta o clipa că a fost nominalizata de către fostul iubit pentru a parași show-ul matrimonial.

Mai mult, chiar vrea să rămână într-o relație de amiciție cu el pentru că nu îi poarta deloc ranchiuna.

Xenia, detalii din culisele relatiei cu Radu

Citeste si: Mesajul controversat al lui Alex Zănoagă după ce a fost înfrânt de Bobicioiu în Gala RXF. Fostul soț al Siminei Loica a avut nevoie de îngrijiri medicale: "Am dus până la sfârșit pentru Domi, indiferent de decizie!"

Însă, a mai recunoscut că relația dintre ei nu ar fi fost una profunda și nici de durata pentru că și-a dat seama că Radu nu are sub nicio forma sentimente profunde pentru ea, în inima lui existând și acum Kinga. Xenia a precizat clar că Radu încă se mai gândește la Kinga și poate și de aceea nu a simțit să își dea frâu sentimentelor atunci când o sărută.

Radu încă are sentimente pentru Kinga. Xenia, cu lacrimi în ochi, a asistat la discuția lor din camera roșie. Este concurentul pregătit să-i dea a doua șansă fostei iubite: ”M-a pus pe gânduri”

Radu încă are sentimente pentru Kinga. Xenia, cu lacrimi în ochi, a asistat la discuția lor din camera roșie. Este concurentul pregătit să-i dea a doua șansă fostei iubite: ”M-a pus pe gânduri”

[Sursa foto: Captură KANAL D]

"De la TV se vedea cumva ciudat, Radu are un fel de a sărută, nu am fost compatibili, pur și simplu. Nu stiu ce a putut Larisa să observe, a vorbit de parca ea era personajul principal. Da, nu eram compatibili, exista asta intre oameni, însă avem felul nostru de a ne manifesta. Se vedea cumva și de la TV mai ciudat, erau că niste stampile, nu săruturi, poate nici nu simțea.

Xenia: "A fost omul cel mai drag pentru mine"

Da, aș putea rămâne cu el prieten, nu aș putea să fiu supărată pentru că începuseră să mă afecteze destul de tare lucrurile întâmplate acolo. El chiar este o fire răzbunătoare, dar aș putea rămâne cu oricare de acolo. Eu mă simt foarte bine, mă bucur că sunt acasă. Au fost și multe intrigi. Intre mine și Radu a fost real, cel puțin din partea mea, a fost omul cel mai drag pentru mine, eu l-am perceput total altfel de cum era cu băiețeii, când era în preajma mea era foarte ok. La început când eram într-o relație, încercă să fie mai la locul lui, să se maturizeze, acum arunca cu răutate, a mai dezvăluit Xenia. 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Exclusiv! Manuela Oprișiu da cărțile pe față și spune în ce relație este, de fapt, cu Andreea Pirui

Se cutremură China - Explozie de furie populară/ Strategia `zero-Covid` provoacă mai multe decese decât virusul

Exclusiv! Manuela Oprișiu da cărțile pe față și spune în ce relație este, de fapt, cu Andreea Pirui

Exclusiv! De ce nu a funcționat ultima relație a lui Mihai Mitoșeru: "După trei saptămâni, mama ei mi-a zis, gata, aveți o vârstă, luați-vă!"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies