Exclusiv! Xenia a recunoscut că George a jucat la două capete: "El mi-a afirmat acest lucru în club, era culmea să îi spună Mariei că nu e adevărat"

,
Xenia despre George

Ce spune Xenia despre o ipotetica relatie cu George

[Sursa foto: Instagram]

Fosta concurenta de la Casa Iubirii nu a negat o secunda faptul ca George a lasat sa se inteleaga ca o place.

Xenia nu a ascuns o secunda faptul că George i-a spus că o place desi era într-o relație cu Maria. Se pare că nu este adevărat faptul că el doar încercă să o facă pe Maria geloasa, ci pur și simplu avea o atracție fata de Xenia.

Acest lucru i l-a mărturisit în club, la Cluj, în momentul când cei doi s-au întâlnit întâmplător.

Xenia a recunoscut ca George o placea 

Citeste si: Cum s-a îmbrăcat nașa Ileana Sterp la nunta Getuței Sterp. Tânăra însărcinată în primul trimestru a atras toate privirile cu ținuta aleasă

"El nu rapsundea și nu nega pentru că așa era. Din moment ce mi-a mărturisit acel lucru în club, era culmea să vina și să nege și să nu îi zică Mariei. Atunci, m-aș fi enervat că una spunea în emisiune, alta afara și atunci nu cred că avea cum, a dezvaluit Xenia pentru  Culisele Iubirii. În club, i-am zis că e simpatic. Știam asta, simțeam asta. Daca zic că da, oamenii mă cred prea importanta.

Nu s-a consumat nimic intre noi pentru că nu a fost nimic intre noi. Daca mi-ar scrie, ar încercă să ne cunoaștem mai bine, să ieșim.

Xenia despre intalnirea cu George

Ce spune Xenia despre intalnirea cu George

[Sursa foto: Instagram]

Xenia, un pericol pentru Maria?

George și Maria nu vor să demonstreze nimănui nimic. Mi-a spus că Maria este total altfel în afara Casei, nu este atât de posomorâtă și supărată. Da, am vorbit după ce am ieșit din emisiune. Mi-a scris el, nu stiu daca i-a spus. Poate afla acum, oricum mi-am cerut scuze fata de ea. Nu e cazul să se gândească la alte lucruri.

Citeste si: Exclusiv! Aya, primele reacții după ce Andrei Luca, fostul ei iubit, urmează să se căsătoarească: "Vorbea cu ea de când era cu mine"

Nu s-ar vedea într-o relație cu mine, așa a zis și el. Suntem în cartiere diferite, cam la 10 minute distanta de mers cu mașină, a mai dezvăluit Xenia.

Xenia a fost eliminata de la Casa Iubirii

Xenia, dezvaluiri despre relatia cu Radu

[Sursa foto: Instagram]

"Ne-am întâlnit dintr-o coincidenta în club din Cluj, eu l-am văzut, am avut o masa la intrare, l-am zărit și m-am pus în fata lui. A rămas foarte șocat, ne-am salutat, am rămas vreo 10 minute la povesti, m-a întrebat daca sunt sincera în relația mea cu Radu, i-am spus că da, părea foarte dezinvolt, fericit, i-am și zis că e șmecheraș, e schimbat. Mi-a zis că în emisiunea este schimbat, că nu se simte în largul lui acolo și nu se poate deschide. Mi-a recunoscut că îi place tipologia mea, m-a căutat în club. Mi-a zis că e cu câțiva prieteni după care m-a căutat la o prietena și a întrebat de mine. M-a căutat să îmi spună să căutam staff-ul să anunțam că ne-am întâlnit și că e ok să afle de la noi. Fapt pentru care l-am și făcut amândoi, a fost precizarea Xeniei cu privire la George, fost concurent si el la Casa Iubirii.

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Program TV „Totul pentru familia mea”. Vezi online live episodul 11, subtitrat în limba română VIDEO. Cine este adevărata mamă a lui Omer

Anunț crucial făcut de NATO: 'Aliații livrează Ucrainei sisteme antiaeriene. Rusia nu trebuie subestimată'

Program TV „Totul pentru familia mea”. Vezi online live episodul 11, subtitrat în limba română VIDEO. Cine este adevărata mamă a lui Omer

Rețetă simplă de clătite. Ai nevoie doar de 4 ingrediente pentru a pregăti aluatul pentru cele mai pufoase clătite

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies