Exclusiv! Xenia a fost trădată de Bianca după ce a avut mare încredere în ea și i-a povestit despre fosta ei relație: "Am avut încredere în ea!"

,
Xenia tradata de Bianca de la Casa Iubirii

Xenia, suparata pe Bianca de la Casa Iubirii

[Sursa foto: Instagram]

Fosta concurenta de la Casa Iubirii a povestit cat de mult s-a inselat in privinta Biancai atunci cand a avut incredere in ea.

Xenia a fost foarte dezamăgită de atitudinea Biancai din Casa Iubirii și după ce a părăsit competiția matrimoniala, a povestit ce s-a întâmplat cu adevărat intre ele doua.

Xenia a spus pentru Culisele Iubirii faptul că Bianca a trădat-o deoarece ea i-a povestit anumite lucruri despre relația pe care a avut-o în trecut, iar concurent a distorsionat adevărul povestind în emisiune lucruri neadevărate.

Citeste si: Exclusiv! Reușită uriașă pentru Bogdan Mocanu. Fostul concurent de la Puterea Dragostei prezintă o emisiune. Bianca Comanici a fost prima care a reacționat

Xenia, dezamagita de atitudinea Biancai: "Am fost avertizata!"

Xenia despre George

Ce spune Xenia despre o ipotetica relatie cu George

[Sursa foto: Instagram]

"Hotul striga hotul, ce să zic. S-au apucat să vorbească Andreea Larisa și Bianca. Noi eram grupulețe, au sărit la atac. Când am intrat în emisiune toată lumea mi-a zis să am grija cu ea că este o persoana foarte vicleana. Își urmărește scopurile, este răutăcioasă, însă eu am cunoscut o altfel de Bianca în afara Casei.

Știam că, cumva ea are un rol în emisiune, cum zice țoață lumea, că e o moderatoare. Dar am avut încredere în ea și i-am povestit de ultima relație. ea adus în emisiune cumva acest fapt, dar a distorsionat țoață povestea, nu e așa cum spune ea. Fiecare e liber să creadă ce vrea. Nu ai cum să fii așa duplicitar. Cu siguranță, i-a dat satisfacție Radu. Nu se așteptă să nu fie ea votata. Chiar daca nu a crezut-o, pe Radu l-a deranjat ce a auzit despre mine în momentul respectiv. Nu știa cum să filtreze informația. 

Bianca de la Casa Iubirii a pozat topless

Cum a aparut Bianca de la Casa Iubirii pe Instagram

[Sursa foto: Instagram]

Xenia i-a povestit Biancai despre fosta ei relatie, iar concurenta ar fi facut public totul distorsionat

Cumva, eu cu Nicoleta aveam imaginea d esfinte. Noi suntem liniștite și la locul nostru. Ele și-au pus în cap să îmi păteze imaginea. Prietenii apropiați și persoanele apropiate stiu ce lucruri contează pentru mine, chiar și susținătorii mei stiu, și-au săpat groapa singure. S-au trezit ele să vorbească. Daca afirma Nicoleta aceste lucuri, era foarte credibila pentru că ea nu minte, a mai spus Xenia foarte dezamăgită de Bianca. 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Fie criza cât de rea, tot mai bine în casa mea! Este principiul moștenit din tată în fiu, în familiile de asistați social din România! Iată cine sunt “leneșii de lux” dintr-o...

Zelenski 'forjează' puternic pe ideea înființării unui tribunal special pentru judecarea Rusiei

Fie criza cât de rea, tot mai bine în casa mea! Este principiul moștenit din tată în fiu, în familiile de asistați social din România! Iată cine sunt “leneșii de lux” dintr-o...

I s-a făcut poftă de shaorma, așa că a plecat în căutarea ei. Sorin Pușcașu face comparație între cea mai ieftină și cea mai scumpă shaorma

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies