Exclusiv! Xenia a fost trădată de Bianca după ce a avut mare încredere în ea și i-a povestit despre fosta ei relație: "Am avut încredere în ea!"

,
Xenia tradata de Bianca de la Casa Iubirii

Xenia, suparata pe Bianca de la Casa Iubirii

[Sursa foto: Instagram]

Fosta concurenta de la Casa Iubirii a povestit cat de mult s-a inselat in privinta Biancai atunci cand a avut incredere in ea.

Xenia a fost foarte dezamăgită de atitudinea Biancai din Casa Iubirii și după ce a părăsit competiția matrimoniala, a povestit ce s-a întâmplat cu adevărat intre ele doua.

Xenia a spus pentru Culisele Iubirii faptul că Bianca a trădat-o deoarece ea i-a povestit anumite lucruri despre relația pe care a avut-o în trecut, iar concurent a distorsionat adevărul povestind în emisiune lucruri neadevărate.

Citeste si: Exclusiv! Reușită uriașă pentru Bogdan Mocanu. Fostul concurent de la Puterea Dragostei prezintă o emisiune. Bianca Comanici a fost prima care a reacționat

Xenia, dezamagita de atitudinea Biancai: "Am fost avertizata!"

Xenia despre George

Ce spune Xenia despre o ipotetica relatie cu George

[Sursa foto: Instagram]

"Hotul striga hotul, ce să zic. S-au apucat să vorbească Andreea Larisa și Bianca. Noi eram grupulețe, au sărit la atac. Când am intrat în emisiune toată lumea mi-a zis să am grija cu ea că este o persoana foarte vicleana. Își urmărește scopurile, este răutăcioasă, însă eu am cunoscut o altfel de Bianca în afara Casei.

Știam că, cumva ea are un rol în emisiune, cum zice țoață lumea, că e o moderatoare. Dar am avut încredere în ea și i-am povestit de ultima relație. ea adus în emisiune cumva acest fapt, dar a distorsionat țoață povestea, nu e așa cum spune ea. Fiecare e liber să creadă ce vrea. Nu ai cum să fii așa duplicitar. Cu siguranță, i-a dat satisfacție Radu. Nu se așteptă să nu fie ea votata. Chiar daca nu a crezut-o, pe Radu l-a deranjat ce a auzit despre mine în momentul respectiv. Nu știa cum să filtreze informația. 

Bianca de la Casa Iubirii a pozat topless

Cum a aparut Bianca de la Casa Iubirii pe Instagram

[Sursa foto: Instagram]

Xenia i-a povestit Biancai despre fosta ei relatie, iar concurenta ar fi facut public totul distorsionat

Cumva, eu cu Nicoleta aveam imaginea d esfinte. Noi suntem liniștite și la locul nostru. Ele și-au pus în cap să îmi păteze imaginea. Prietenii apropiați și persoanele apropiate stiu ce lucruri contează pentru mine, chiar și susținătorii mei stiu, și-au săpat groapa singure. S-au trezit ele să vorbească. Daca afirma Nicoleta aceste lucuri, era foarte credibila pentru că ea nu minte, a mai spus Xenia foarte dezamăgită de Bianca. 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Christian Sabbagh, dezvăluiri dureroase despre momentele în care a trebuit să își sacrifice familia pentru meseria de jurnalist: „Am multe să îmi reproșez”

Final de poveste: Huracán Sterrato va fi ultimul 'supercar' Lamborghini cu propulsie exclusiv pe benzină

Christian Sabbagh, dezvăluiri dureroase despre momentele în care a trebuit să își sacrifice familia pentru meseria de jurnalist: „Am multe să îmi reproșez”

Câți bani are Christian Sabbagh? Jurnalistul face dezvăluiri de excepție: „Banul nu e foarte important, niciodată nu am fost sclavul lui”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies