EXCLUSIV! Silvana Rîciu la un pas de moarte! Soțul ei, dezvăluiri în exclusivitate despre artistă: "Medicul a zis să ne pregătim de ce e mai rău!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 05 apr 2022, 08:43

Silvana Riciu la un pas de moarte

Silvana Raciu a povestit in premiera cum a ajuns la un pas de moarte din cauza unei raceli.

Cunoscuta interpreta de muzica populara a dezvaluit despre momentul de cumpana prin care a trecut in urma cu ceva timp in urma. Atat cantareata cat si sotul ei au povestit despre perioada dificila prin care au trecut ambii din cauza diagnosticului Silvanei.

Citeste si: EXCLUSIV! Andreea Mantea și-a făcut cruce când a ajuns acasă. Ce s-a întâmplat cu locuință prezentatoarei reality-show-ului Casa Iubirii: "A fost prăpăd, ne-no-ro-ci-re!"

Silvana Riciu, la un pas de moarte

  "Totul a pornit cu o raceala, am luat antibiotice, am luat toate pastilele si tratamentul recomandat de medici, dar nu au dat rezultate. Si am ajuns cu plamanii foarte afectati, respiram cu ajutorul aparatelor. La final, cand am plecat din spital, eu nu imi mai aminteam cum am ajuns. Sotul mi-a zis ca nu imi amintesc ca m-a ajutat o doamna...nu

imi aminteam nimic. Mi-a fost foarte greu, atunci am realizat cat de important e sa ai o familie si cand te poti bizui pe ei. Si sotul meu a fost disperat, am ramas si cu probleme neurologice, nu mai puteam sa cant, sa ma exprim. Multe efecte negative au fost. Eram disperata. Daca nu era el langa mine...Ei bine, eu nu ma puteam ajuta nici pe mine.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

El a invatat sa faca o groaza de lucruri. El a decis atunci sa o ducem pe Anastasia la cresa pentru ca nu ne puteam descurca", a dezvaluit Silvana pentru canalul online wownews.

Sotul Silvanei Riciu, dezvaluiri in premiera despre relatia cu artista

Citeste si: EXCLUSIV! Iolanda, prima concurenă din Casa Iubirii care a izbucnit în lacrimi. Cum a impresionat-o pe Andreea Mantea cu povestea ei de viață

Silvana Riciu a mai povestit ca este o persoana foarte credincioasa care ajuta din suflet pe cei apropiati: "Poate ne dorim fel de fel de lucruri, dar Dumnezeu iti da ce ai nevoie. Sotul Silvanei a dezvaluit ca nu s-a vazut niciodata casatorit cu o artista si nici nu se vedea tata, insa viata a luat o alta intorsatura pentru el: "Si eu am trecut prin momente grele inainte ca noi sa fim iubiti.

Lucrurile rele si oamenii nepotriviti, ne-au facut sa realizam ca valorile sunt altele."

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!