EXCLUSIV Primele declarații ale lui Șerban Huidu după accident: ''Sunt vinovat'' Motivul pentru care s-a crezut că ar fi consumat alcool

Author: Diana Bostan
Actualizat: 21 nov 2023, 22:10

Șerban Huidu a provocat un accident rutier în Capitală

Sursa: Captură Kanal D2

Realizatorul de televiziune Șerban Huidu ar fi provocat un accident rutier în Capitală, după ce nu ar fi acordat prioritate. Ce se întâmplă cu acesta, dar și cu celălalt șofer implicat în accident.

Șerbat Huidu ar fi intrat, marți seară, cu SUV-ul într-o mașină de ride sharing, după ce nu ar fi acordat prioritate.

Șerban Huidu, un nou accident în această seară

Realizatorul TV trece, din nou, prin momente dificile după ce a provocat un nou accident rutier. Potrivit NEWSTIME, Șerban Huidu a intrat cu SUV-ul într-o mașină de ride-sharing după ce nu ar fi acordat prioritate.

Șerban Huidu, dar și șoferul mașinii de ride sharing au fost duși la Biroul de Accidente Ușoare pentru a le explica polițiștilor ce s-a întâmplat. Ambii șoferi vor fi testați pentru consumul de substanțe interzise și alcool. Accidentul ar fi avut loc în zona Podului Basarab, iar Șerban Huidu s-ar fi ales cu trei puncte de penalizare, dar și cu amendă pentru neasigurare la schimbarea benzii.

Citește și: Din ce își câștigă existența Șerban Huidu, pe lângă televiziune: „E complicat să te apuci de ceva ce nu știi să faci”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Accidentul a fost unul ușor, fără victime, însă potrivit declarațiilor oferite pentru emisiunea NEWSTIME de la Kanal D2, de către șoferul implicat în accident, Șerban Huidu ar fi întâmpinat dificultăți în exprimare, motiv pentru care șoferul de ride sharing a crezut că realizatorul ar fi

consumat alcool.

Ce a declarat Șerban Huidu după accident

La ieșirea din Biroul de Accidente Ușoare, Șerban Huidu a făcut și primele declarații cu referire la accidentul provocat. Realizatorul a susținut faptul că accidentul a fost unul ușor, însă și-a dorit ca autoritățile să constate acest lucru pentru că nu are nimic de ascuns.

Citește și: Șerban Huidu, o nouă lovitură cruntă. Prezentatorul TV a fost nevoit să ajungă de urgență la spital. Care este, de fapt, motivul

”S-a întâmplat un accident, sunt vinovat. S-a lovit o mașină de o altă mașină, daunele sunt minime. Am vrut să vin la Biroul de Accidente Ușoare să nu creadă cineva că am ceva de ascuns. Sunt vinovat, am trei puncte de penalizare și 200 de lei amendă”, a declarat Șerban Huidu în exclusivitate pentru NEWSTIME, la Kanal D2.

În octombrie 2011, SUV-ul condus de Șerban Huidu a intrat în coliziune violentă cu un Logan care circula regulamentar pe DN1.

Două persoane din Logan au murit pe loc, iar o altă victimă, grav rănită, a decedat ulterior. Cu doi ani în urmă, la doi kilometri de locul în care s-a produs tragedia, Șerban Huidu a fost lăsat fără permis după ce a efectuat o depășire neregulamentară.