EXCLUSIV „Să nu le fie rușine” Cum își educă Christian Sabbagh copiii și care este cel mai prețios sfat pe care l-a oferit, ca părinte

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 22 nov 2023, 21:16

EXCLUSIV „Să nu le fie rușine” Cum își educă Christian Sabbagh copiii și care este cel mai prețios sfat pe care l-a oferit, ca părinte

Sursa: Christian Sabbagh Instagram

Christian Sabbagh este unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști din România, în prezent fiind prezentatorul Știrilor Kanal D. Acesta mărturisește că familia este cel mai de preț cadou pentru el și încearcă să le ofere copiilor o educație cât mai bună.

Celebrul prezentator este căsătorit cu Iulia, o frumoasă blondină care l-a cucerit în urmă cu mulți ani și de atunci îi este parteneră de viață, dar și mama celor doi copii, Anais și Georges.

Cel mai prețios sfat pe care l-a oferit Christian Sabbagh copiilor săi

Christian Sabbagh  are patru copii, doi din căsniciile anterioare și doi cu Iulia, actuala soție. Prezentatorul a declarat că cei mici îl surprind pe zi ce trece cu întrebări, încât îl lasă fără cuvinte. 

Cu toate acestea, el încearcă să își facă și meseria de tată, dar și prieten, și să le ofere cele mai bune sfaturi pentru a reuși în viață. 

Citește și: Christian Sabbagh, in culmea fericirii! Fiul sau, Eduard, a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti

Cel mai prețios sfat pe care prezentatorul îl oferă copiilor săi este acela de a fi curajoși. 

„Să fie sinceri cu ei, în primul rând, și cu cei din jur, să nu le fie rușine dimineața când se privesc în oglindă, și să fie curajoși. Îmi doresc să devină adulți respectuoși și să își apere principiile sănătoase de viață pe care noi, ca părinți, încercăm să le transmitem lor,” a mărturisit acesta pentru kanald.ro.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/1726/20365297/1/fotojet-2023-11-22t203720-362.jpg

De asemenea, vedeta a mai declarat că sunt multe situații în care chiar Anais, care este încă destul de mică, îi pune întrebări care îl lasă pe acesta fără cuvinte.

„Copiii mei mă lasă mai mereu fără replică. Anais e în perioada în care pune foarte multe întrebări, explorează, vrea să afle, de ce, de ce, în ce fel, mai ceva ca un jurnalist. Practic îmi pune întrebări de ar trebui să mă apuc să scriu un reportaj, nu o știre. Nu doar că-ți pune prima întrebare, ți-o pune și pe a doua și pe următoarele. 

Ar trebui să iau un dicționar universal să mă apuc să mă pun la punct cu tot ce mă întreabă ea. Copiii sunt fenomenali în ziua de azi. Spre exemplu, într-o zi m-a întrebat de ce nu m-am închinat când am trecut prin fața unei biserici. După mă ia pe partea asta că de ce trebuie să ne închinăm,” a spus acesta în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”. 

Ce meserii și-ar dori Christian Sabbagh pentru copiii săi

Eduard, băiatul cel mare, este student la drept, astfel că prezentatorul e convins că va urma calea justiției și va deveni fie avocat, fie procuror. 

Citește și: EXCLUSIV „Mi se pune un nod în gât” Christian Sabbagh, despre cele mai grele momente ca prezentator TV. Ce a pățit chiar în direct, la Știrile Kanal D

„Edi e student la drept, fie procuror, fie judecător.  Yasmine spune că vrea să meargă la liceul militar, deci probabil o carieră militară.  Anais e prea mică, dar încercăm să o dăm la cât mai multe clase. Am vrea să o dăm la muzică. Iar cel mic e prea mic în momentul de față,” a mai spus acesta în cadrul emisiunii.