EXCLUSIV Ce apreciază Christian Sabbagh cel mai mult la soția sa, Iulia: „Nu pot să mă limitez” Cei doi își cresc copiii într-un mod autentic

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 22 nov 2023, 21:19

EXCLUSIV Ce apreciează Christian Sabbagh cel mai mult la soția sa, Iulia: „Nu pot să mă limitez”

Sursa: Iulia Sabbagh Instagram

Christian Sabbagh este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din România. Acesta are mai multe motive pentru care să fie fericit, dincolo de cariera sa de succes.

Prezentatorul Știrilor Kanal D este în culmea fericirii, deoarece are o familie extrem de frumoasă. Christian Sabbagh se declară un bărbat norocos, alături de o soție frumoasă și cei patru copii ai săi.

Christian Sabbagh se condiseră un soț și un tată norocos. Dincolo de meseria de jurnalist, acesta este întâi de toate sprijin pentru familia sa.

Ce apreciază cel mai mult Christian Sabbagh la soția sa

Christian Sabbagh a dezvăluit ce apreciază cel mai mult la soția sa, Iulia, dar și modul în care frumoasa blondină alege să își crească cei doi copii.

Potrivit acestuia, Iulia pune mare accent pe tradiții și îi învață pe copii cum să le respecte și să fie cât mai autentici.

Citește și: Christian Sabbagh, amintiri emoționante despre locul copilăriei: „Rădăcini și amintiri care vor rămâne mereu în inima mea”. Prezentatorul a adus mulțumiri persoanelor care l-au ajutat

Nu pot să mă limitez doar la unul. Apreciez sinceritatea, dezinvoltura, modestia, naturalețea, implicarea pe care o are în viata copiilor noștri, modul în care se dedică familiei. Îmi place mult faptul că le transmite dragostea pentru tradiții, pentru ceea ce este românesc, autentic,” a declarat acesta pentru kanald.ro.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum e Christian Sabbagh când se sting luminile reflectoarelor

Prezentatorul TV a recunoscut că, odată ce ajunge în brațele familiei, devine un simplu tată. Un tată care petrece cât mai mult timp alături de copii și un soț care se dedică partenerei sale.

Acesta mărturisește că deseori se comportă ca un copil, deoarece astfel se simte și mai apropiat de cei mici. 

Citește și: Bucurie mare în familia lui Christian Sabbagh. Micuța Anais a fost admisă la un liceu de prestigiu din București "Cât am stat să o aștept am redevenit și eu copilul de altădată..."

„Sunt un om absolut normal. Sunt un tată care are aceleași preocupări, griji, ca orice alt tată. Când ajung acasă, timpul meu le aparține copiilor mei, ne jucăm, discutăm, mai ales că ei mă văd doar dimineața când îi duc la grădiniță și seara, când ajung acasă.

Nimic nu mă bucură mai mult decât să le văd zâmbetul. Sunt un tată care dă în mintea copiilor. În weekend mergem în parc, ne plimbăm cu bicicletele,” a mai spus Christian Sabbagh.