EXCLUSIV - Raluca Lazarut, despre cum a fost primul LIVE in postura de prezentatoare a Stirilor Kanal D

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:57

Raluca Lazarut, cea mai noua membra a Stirilor Kanal D a acordat un interviu in exclusivitate pentru site-ul www.kanald.ro in care a spus cum s-a simtit in prima zi din postura de prezentatoare de stiri a postului Kanal D.

 "Pentru mine este una din cele mai frumoase experiente, aceasta trecere de la divertisment la stiri. Am simtit o combinatie dintre emotie si bucuria unui nou inceput, apoi satisfactia ca totul a iesit bine. Am norocul ca sunt calita in ceea ce priveste direct-ul, iar emotiile dupa cum am spus sunt constructive", a povestit Raluca dupa ce a iesit din direct. 

Prezentatoare a povestit cum i s-a parut prima experienta la pupitrul stirilor si cum a marcat-o acest lucru.

"A fost unul din acele momente rare in viata care iti produc emotie si nu le uiti niciodata. Pot sa spun ca prima experienta cu prezentatul stirilor, de acum sase ani, a fost una emotionanta, la sfarsit am inceput sa plang, echipa a fost alaturi de mine si m-a aplaudat. A fost unul din acele momente care nu se uita, de fapt viata frumoasa e facuta din astfel de momente".

 

Raluca a mai precizat ca era chiar pe punctul de a face infarct la primul ei live din studio: "Am avut atatea

emotii incat partea de sus a corpului mi-o puteam controla, dar picioarele imi tremurau atat de rau incat nu reuseam sa le mentin pe bara respectiva, sub pupitru". 

 

Tot de la inceputurile carierei de stirista, noua vedeta Kanal D isi aminteste si cateva momente mai putin placute, dar haioase de care acum vorbeste cu zambetul pe buze: "Am repetat de doua ori intr-un cap video, intr-o stire, in loc de sortul lui Salomir, sortul lui Salomir.

Ce-o fi fost in capul meu, oi fi avut impresia ca omul ala gateste, probabil nu joaca fotbal… Au mai fost si altele,  insa am gasit intelegere si mi se spunea mereu sa stau linistita pentru ca doar cei care nu muncesc, nu gresesc". 

 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

"Nu e suficient doar un zambet stralucitor.

A fost o decizie luata cu sufletul, cu inima si stiu ca este cea mai buna", marturiseste Raluca despre intoarcerea la pupitrul stirilor. 

 

Nu uita ca pe Raluca Lazarut o puteti urmari la pupitrul stirilor de pranz  Kanal D, luni si marti, de la ora 12:30.