EXCLUSIV: Prima reactie a lui Catalin Botezatu dupa ce s-a aflat ca celebrul Karl Lagerfeld a murit

Lumea modei este in doliu dupa ce mare creator Karl Lagerfeld a murit.

In exclusivitate pentru kanald.ro, Catalin Botezatu a oferit o prima reactie legata de acest eveniment.

"Disparitia lui Karl Lagerfeld este o veste trista! Este o pierdere enorma pentru lumea fashion-ului international! Pentru cine nu stie, Karl Lagerfeld a fost poate unul dintre cei mai importanti creatori de moda al sfarsitului de secol. Spun creatori pentru ca statutul de creator si-l merita doar cativa oameni din lumea fashion-ului.

"Putina lume stie sa faca diferenta dintre un designer si un creator. Un creator de moda este acela care isi pune amprenta, care lasa ceva si care a creat ceva dupa care ceilalti designeri se inspira cu adevarat.

"O creatoare de moda a fost Coco Chanel, un creator a fost Gianni Versace sau, nu in ultimul rand, un Armani. Ei bine, el intra in aceasta galerie a titanilor, cu un palmares extraordinar. Si cand spun asta ma refer la faptul ca a colaborat cu foarte multe case de moda, fiind designer-ul german cel mai prolific din lume.

"Alaturi de propriul brand, Karl Lagerfeld, a realizat cele mai spectaculoase si cele mai frumoase colectii pentru celebrul brand Chanel.

"Regret personal pierderea lui si nu pot spune decat ca imi doresc ca acolo, in ceruri, sa faca acelasi lucru pe care l-a facut pe pamant: sa-i faca pe oameni sa se simta frumosi!", a spus Catalin Botezatu.

Iata imaginile:

 

Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate