Exclusiv! Misterul care o învăluie pe Kinga de la Casa Iubirii. Blondina a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu poate să își facă o relație

Author: Alice Popescu

De ce Kinga nu isi poate face o relatie

Sursa: Captură YouTube

Fosta concurenta de la Casa Iubirii a dezvaluit de ce nu reuseste sa se apropie de niciun barbat desi este curtata si admirata de catre multi barbati.

Kinga și-a dorit mereu să aibă un bărbat puternic lângă ea, să o șuștină și relația lor să fie desprinsa din povesti, a încercat acest lucru în cadrul emisiunii matrimoniale, însă nu prea a avut noroc având în vedere că tot ce s-a întâmplat intre ea și Radu s-a năruit precum un castel din cărți de joc. Ba mai mult, fosta concurenta nici că mai vrea să audă de el, considerand că s-a folosit de ea și în timpul emisiunii și când a fost eliminata pentru a-și atrage susținători și fani.

Cu toate acestea, viață sentimentala a Kingai nu este una prea buna deoarece este tot singura și nu se întrevede nimeni la orizont care să o determine să renunțe la burlăcie. Iar motivul l-a spus chiar ea în emisiunea Culisele Iubirii.

Citește și: Exclusiv! Cum se înțelege Ștefania de la Casa Iubirii cu părinții iubitului ei: "Mă înțeleg foarte bine cu mama lui, chiar cu toată familia lui"

De ce Kinga nu isi poate face nicio relatie

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

"Nu m-am putut apropia de nimeni. Mi-a fost frica, sincer. Nu am încredere în nimeni, prefer să mă ocup de mine, să am un loc stabil de munca, să îmi fie bine și pe urma...Sunt

deschisa, îmi mai scrie băieți, mai vorbesc și când un băiat face sala, îmi e mai ușor să discut cu el," a dezvăluit Kinga.

Alexandra Ungureanu și mama ei, Anca Ungureanu, au gătit Mini Babka, alături de Chef Liviu Lambrino

Din pacate, fosta concurenta a traversat si o perioada foarte grea, ajungand chiar in pragul depresiei din cauza neimplinirilor si a situatiei in care se afla in Casa Iubirii:" "Eram supărată, nu am vrut să fac live-uri, până la urma nu interesează pe nimeni cum te simți și nici nu am vrut să transmit o stare proasta.

M-am închis foarte mult în mine, am dat-o în depresie, dar foarte urata. Nu m-am simțit eu în Casa în ultimele doua luni și am fost dezamăgită, supărată. Înăuntrul meu era foarte trist. Vreau să fiu fericita și simt că sunt chiar daca sunt singura! M-au căutat și băieți, dar nu mai am încredere."   

 

 


Natalia a dat cărțile pe față în Casa iubirii! Concurenta l-a înfruntat aprig pe Robert și i-a mărturisit tranșant lui Marinel că nu simte nimic pentru el! „N-a fost scânteia aia! Am încercat! Dar nu pot să spun că s-a schimbat foarte mult!”

Influențată de Radu, Natalia le-a mărturisit lui Robert și lui Marinel că nu a simțit pentru niciunul dintre ei scânteia care să ducă la o posibilă relație! „Eu n-am avut chestia asta din păcate cu tine!”

Cookies