Exclusiv! Mihai Mitoșeru, despre cea mai amuzantă fază de la filmările pentru emisiunea "Se striga darul!": "S-a întâmplat să ajung la altă nuntă!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 11 oct 2022, 13:56

Mihai Mitoseru, intamplare de senzatie la o nunta

Mihai Mitoseru, prezentatorul emisiunii "Se striga darul!", recunoaste ca la filmarile pentru emisiune se intampla tot timpul lucruri amuzante.

Prezentatorul emisiunii "Se striga darul!", difuzata în fiecare duminica de la ora 22:00, are parte de experiențe inedite la filmări.

Mihai Mitoseru recunoaște că nu exista ediție în care să nu se întâmple ceva amuzant, mai ales când el și Gratiela Duban, colega lui de prezentare, sunt protagoniștii. Una dintre cele mai tari faze pe care le-a povestit Mihai pentru kanald.ro a fost în momentul când a greșit nunta pe care trebuia să o prezinte.

Citeste si: Exclusiv! Cătălin Botezatu s-a luat grav de vedetele care poartă fake-uri: "Vine unul ca mine și zice hârș, marș! A pățit-o o doamnă celebră"

Mihai Mitoseru, cea mai amuzanta faza de la filmarile pentru emisiunea "Se striga darul!"

"Sunt extrem de multe momente amuzante, cred că fiecare ediție are cel puțin unul.:) "Se striga darul" înseamnă și multa munca, dar și distracție. De obicei se întâmplă că eu să plec un pic mai devreme spre locația unde are loc evenimentul, pentru că durează mai mult până este gata Gratiela Duban.

S-a întâmplat, de exemplu, să ajung la alta nunta, pentru că erau doua saloane alăturate, mirele și mireasa nu ajunseseră și erau doar invitații pe care nu aveam de unde să îi stiu.

Citește și: Scene dureroase în casa lui Aurel Pădureanu! Cum și-a găsit artistul fiul?: „Am rămas blocat”

Începând de mâine, de la 20:00, începe un nou sezon al emisiunii “Se strigă darul”, la Kanal D!

Mihai Mitoseru a prezentat nunta gresita

Citeste si: Ileana Sterp, din nou la ecograf. Dani, soțul ei, a însoțit-o pentru prima dată pentru a afla daca va avea băiețel sau tot o fetiță. Reacția barbatului a fost fabuloasă

Am făcut poze, am glumit cu ei, am și prezentat o parte din spectacol până când m-a sunat producătorul să mă întrebe unde sunt. Eu i-am spus că sunt deja la nunta.

:) Mi-am dat seama că eram în salonul greșit și cel mai amuzant este că nuntașii cărora deja le prezentasem o parte din nunta cealalata mă rugau să rămân în continuare, a povestit Mihai extrem de amuzat.

 

Taguri: