EXCLUSIV: Marcel Toader, sotul Gabrielei Cristea, face DECLARATII SOC! "Eu am hotarat sa ma despart de Gabriela" VIDEO

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:54

Marcel Toader a vorbit in exclusivitate pentru echipa emisiunii Drept la tinta despre despartirea de sotia lui, Gabriela Cristea.

"De o perioada totul e relativ mai putin bine. Imi pare rau ca s-a produs aceasta despartire, sunt 5 ani petrecuti impreuna".

 

El a dezvaluit ca hotararea de a pune punct relatiei a fost a lui.

 

"Hotararea de a ne desparti a fost a mea. Din acest motiv am spus aseara ca imi asum toate responsabilitatile si vina e numai a mea".

 

Marcel Toader a spus ca motivul despartirii nu a fost lipsa unui copil, asa cum a declarat Gabriela Cristea ieri seara.

 

"Nu e adevarat ce a spus Gabriela aseara. Nu ne-am despartit pentru ca eu nu imi doream un copil. Lucrurile sunt mult mai complicate si sunt personale, nu as vrea sa vorbesc despre ele".

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

El a marturisit ca inca tine la Gabriela si ca a incercat in mod repetat

sa faca lucrurile sa mearga.

 

"Tin la Gabriela. A fost soarele meu si sentimentele nu se pot evapora pur si simplu. Normal ca sufar. Sa nu credeti ca nu am mai incercat pe parcursul relatiei noastre. Ea stie foarte bine ca am mai incercat de multe ori sa ajungem la un consens, dar banuiesc ca lucrurile sunt mult mai profunde in sufletul fiecaruia".

 

Marcel Toader a dezmintit si zvonurile potrivit carora ar avea o amanta in viata lui.

 

"E o mare aberatie ce s-a spus despre antrenoarea de kangoo jumps. Din cate am inteles s-a spus ca respectiva profesoara din Lugoj e amanta mea. Eu nu am fost la Lugoj in viata mea. Suntem prieteni pe Facebook si atat".