EXCLUSIV! Ipoteza bomba lansata de prietenii Biancai! “Va divorta de Victor, dar..."

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 01:14

Surpriza! Desi acum sunt foarte aproape de un divort, prietenii Biancai Dragusanu si ai lui Victor Slav sustin ca ei ii vad tot casatoriti!

“Se vor desparti un timp, dar isi vor relua relatia si se vor cununa din nou! Ea nu se va intoarce la Adi”! Bianca Dragusanu este la un pas de divort! Sotul ei, Victor Slav si-a exprimat public dorinta de a renunta la casnicie dupa aventura roscatei la Paris cu eternul sau rival, Adrian Cristea.

Cu toate acestea, surse din preajma vedetei sustin ca Dragusanca si prezentatorul tv vor fi iar sot si sotie peste un an! “Victor este decis acum sa se separe de Bianca, insa el o iubeste cu adevarat.

Si ea il adora, dar in aceste momente este confuza si, insistentele lui Cristea au determinat-o sa faca greseli impardonabile. De aceea, in scurt timp, se va ajunge cu siguranta la divort, pentru ca Slav pare de neclintit. Insa, noi ii cunoastem pe amandoi si, suntem siguri ca, dupa o perioada de timp, cand ranile se vor cicatriza, iar Bianca nu va ramane cu Adi, asa cum preconizeaza toata lumea, ei vor reveni la sentimentele de dinainte de nunta.
De altfel, am si facut pariu cu Bianca si i-am spus exact asa…”va divorta de Victor, dar se va casatori peste un an tot cu el”! Nu pot rezista separati mai mult de sase luni, este imposibil!”
, au povestit prietenii divei pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


După ce Gagea a decis să pună capăt interacțiunii cu fosta sa iubită, Alexandra, lucrurile au luat-o razna. Concurenții o suspectează pe Alexandra că nu ar fi simțit nimic pentru Gagea de când a intrat în emisiune.