Exclusiv! Imagini demențiale cu Denise Rifai in cel mai minuscul sort! Ce mananca moderatoarea TV de are un corp de zeita: "Nu mănânc oriunde"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 26 apr 2023, 03:10

Cum a aparut Denise Rifai imbracata pe strada

Sursa: Instagram

Prezentatoarea emisiunii "40 de intrebari cu Denise Rifai" arata spectaculos imbracata sumar si stie sa isi puna corpul in evidenta.

Denise Rifai, moderatoarea emisiunii "40 de intrebari..." face ravagii in trafic atunci cand coboara de la volanul bolidului pe care il conduce. Vedeta TV arata spectaculos, iar paparazii de la publicatia mediaflux au fost pe faza fotografiind-o in cateva ipostaze incendiare. Imbracata lejer, de vara, cu un top vaporos cu volane si o pereche de pantaloni scurti minusculi, Denise Rifai si-a impresionat din nou audienta atat feminina cat si masculina.

Citeste si: Dan Negru, imagini revoltătoare din gara de la Eforie Nord: "E cod roșu de nepăsare și ăsta e peronul! Breaking newsu' pe care nu-l dă nimeni"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Denise Rifai, corp de zeita. Cum a fost surprinsa moderatoarea TV

Prezentatoarea a recunoscut intr-un interviu in exclusivitate pentru kanald.ro ca este adepta unei diete sanatoase si face foarte mult sport. Cat priveste alimentatia, Denise Rifai are doar cateva locuri in care prefera sa manance si deseori isi aduce mancare de acasa:" "Nu îmi place să gătesc. Nu mănânc oriunde, am niste locuri în care merg sau îmi iau mâncare de acasă. Am un mare respect pentru mâncare pentru modul cum e preparata.

Orice om daca e atent la ce mănâncă și își impune niste limite și face putina mișcare, atunci e ok. Eu am perioade când fac sport și perioade când nu fac. Depinde. Nu toată viața poți să te duci și la sport. Totul tine de ce mănânci. Când știi că nu poți face sport, trebuie să mananaci puțin. Eu nu sunt fan carbohidrați.  

Denise Rifai: "M-as muta la mare"

In cadrul aceluiasi interviu, Denise a mai povestit ca ii place foarte mult vara la mare, fiind o fiinta solara care iubeste apa:" "M-aș muta la mare. E atât de frumos să te trezești să vezi marea. Pe unde prind o raza de soare, mă închin soarelui, îl iubesc și îl salut.

Am o relație aparte cu soarele."