Exclusiv! Grațiela de la Casa Iubirii, la braț cu noul iubit. Prima apariție a fostei concurente de la Casa Iubirii cu noul bărbat din viață ei

Author: Alice Popescu
Actualizat: 13 iul 2023, 02:45

Gratiela si-a facut un nou iubit

Sursa: Instagram

Fosta concurenta de la Casa iubirii a uitat complet de Odeh si a aparut de mana cu actualul iubit.

Gratiela nu l-a mai așteptat pe Odeh să se hotărască în privință ei și astfel, la câteva săptămâni după ce s-a răcit totul intre ei și după ce fostul concurent nu îi mai acorda niciun fel de atenție, tânără s-a reorientat și iubește din nou cu patima. Mai mult, l-a adus și în emisiunea Culisele Iubirii unde l-a prezentat oficial și unde s-a văzut cât de îndrăgostită este.

Citeste si: Exclusiv! Nicoleta și Sorin de la Casa Iubirii se pregătesc de nuntă după terminarea reality-show-ului? Bogdan face noi dezvăluiri

Gratiela si-a prezentat public noul iubit

"Am descărcat o aplicație într-o seara după ce m-am certat cu Mr Odeh și am făcut meci cu el. Mi-a dat mesaj să vorbim pe Instagram și mi-a zis să vorbim acolo.

El a crezut că e un cont fals prima data. I-am dat contul meu de Instagram și mi-a trimis mesaj daca vreau să ies. Am zis să ies la o tura și am stat până la 5 dimineața foarte lejer. Și de atunci, ne-am văzut zilnic. El a văzut și anumite emoții la mine și am zis că nu vreau să grăbesc lucrurile. Noi suntem împreună de trei săptămâni. Părinții s-au cunoscut deja intre ei.
E ceva diferit de data asta. El este un băiat foarte liniștit. Încerc să mă obișnuiesc cu el, e prea liniște. Fă ceva să ne certam, i-am zis. El mă liniștește când sunt pe graba. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Gratiela si noul iubit, sarut pasional la 5 dimineata

Eu am început să rad când se dăduse jos din mașină. El a vrut să vadă cu cine vorbea. A fost foarte frumos, a fost un click pe care îl am foarte rar. A fost la prima vedere. În acea dimineața, m-a luat și m-a pupat. Și da, a fost momentul potrivit, a dezvăluit foarte fericita Gratielei. El mă susține în ce vreau să fac, mă susține.

Merge cu mine peste tot. Eu i-am zis că daca îmi interzice, pa!", a mai spus fosta concurenta de la Casa Iubirii.

 

 

Taguri: