EXCLUSIV! George Burcea a cerut-o în căsătorie pe Viviana Sposub. Răspunsul neașteptat al concurentei Bravo, ai stil! Celebrities

Author: Alice Popescu
Actualizat: 03 nov 2021, 13:04

George Burcea i-a pus marea intrebare Vivianei Sposub

Sursa: Captura Instagram

George Burcea a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Viviana Sposub și nu oricum, ci să vadă toți fanii celor doi.

Viviana Sposub i-a luat mințile lui George Burcea, cei doi formând o frumoasă pereche chiar daca în momentul de față fostul soț al Andreei Balan încă mai are de rezolvat unele probleme cu artista. Cu toate acestea, așa cum spunea și într-un interviu recent, George Burcea simte că se poate bucura din nou de o viață frumoasa alaturi de un om minunat care îl înțelege, care îi este alaturi în momentele grele și care îi apreciază munca. 

Citeste si: Cât plătește chirie George Burcea, iubitul Vivianei Sposub, pe apartamentul în care stă. Motivul pentru care scoate din buzunar atâția bani

Viviana Sposub de la Bravo, ai stil! Celebrities, ceruta in casatorie

”Da, Viviana este o femeie superbă, dar nu fizicul a fost cel care m-a făcut să mă apropii de ea, deși repet, este superbă.

M-a atras caracterul și căldura ei. Este un om onest, sincer și muncitor cum nu prea vezi la altele de vârsta ei.  N-o vei auzi pe Viviana pomenind brandurile de lux la mășini sau, mai ales, la haine, dar o vei auzi cu cât patos vorbește despre proiectele ei, cu câtă dorința merge la filmări la Bravo, ai Stil sau cum mergea când era prezentatoare TV.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Și că să fie totul și mai clar, George Burcea i-a pus marea întrebare întrebare pe Instagram, acolo unde Viviana Sposub încercă să răspundă la cât mai multe întrebări ale fanilor în legătură cu viață ei și poziția de concurenta la Bravo, ai stil! Celebrities. În momentul când a văzut întrebarea, Viviana a și răspuns iubitului ei: "Tu știi prea bine răspunsul, dar nu o să iți răspund în contextul asta pentru că nu așa vreau să fiu ceruta, te rog să reconsideri tot momentul, întrebarea, tot.

Și vei primi, cu siguranță, un răspuns."

George Burcea a cerut-o in casatorie pe Viviana Sposub de la Bravo, ai stil! Celebrities

Se pare ca cei doi reusesc sa depaseasca toate obstacolele, iar Viviana a devenit si o prietena foarte buna a fetitelor lui George Burcea pe care le rasfata cum poate mai bine atunci cand vin in vizita la tatal lor in weekend. 

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!