Exclusiv! De ce Rona Hartner a ales un nume atât de rar pentru fiica ei. Ce înseamnă Sumalya în limba quechua: "Am vrut să îi amintească de origini"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 15 iun 2023, 01:50

Cand vine vorba de actrita si cantareata Rona Hartner, nimic nu este la voia intamplarii si totul are o conexiune in alegerile pe care le face.

Fiica Ronei Hartner are un nume extrem de rar întâlnit, iar cântăreață se mândrește cu acesta alegere pe care a făcut-o împreună cu tatăl fetiței, dansatorul argentinian Rocco Sedano de care a divorțat. Cântăreață și actriță a dezvăluit în exclusivitate pentru kanald.ro faptul că și-au dorit să îi dea acest nume pentru a nu-și uita originile argentiniene. 

Citeste si: Exclusiv! De ce nu își mai dorește Andreea Mantea o carieră în actorie: "În viață se mai schimbă prioritățile, îmi cunosc locul"

"Am vrut să îi dau un nume quechuan ca să nu își uite originile din Argentina, mai precis de la inidenii quechuan de unde vine străbunică ei, din partea tatălui.  Am ales Sumalya care înseamnă "lumina frumoasa" și pe urma i-am pus și numele sfintei mele preferate Sfânta Rita și atunci are cele doua nume."  Rona a mai povestit faptul că Rita Sumalya seamănă foarte mult cu tatăl ei că fizic și cu ea că și caracter.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Rona Hartner, iubire cu nabadai cu dansatorul argentinian Rocco Sedano

Impetuasa cântăreață a avut o relație de dragoste furtunoasa cu Rocco Sedano pe care l-a cunoscut în Franța. Cei doi au divorțat în 2008, însă au patrat o relație de prietenie strânsă pentru fiica lor.

Rona încearcă să își crească fiica să fie independența și să facă propriile alegeri în viață, însă să știe de autoritatea părinților care totuși au un cuvânt de spus.

Citeste si: Exclusiv! Ilinca Vandici, extrem de selectivă cu evenimentele mondene la care participă: "Mă respect pe mine și pe cei care mă urmăresc"

Cântăreață este foarte mulțumită de modul cum a crescut și cum a evoluat Rita Sumalya până acum:" I-am insuflat adevărul, corectitudinea, din nefericire i-am transmis și timiditatea mea, dar corectitudinea și adevărul

să fie reale. Fata mea nu poate să minta, nu știe să minte. Daca o întreb, îmi spune și tot ce a făcut. Este o tipa analitica încât ar putea să fie și psiholog."