Exclusiv! Neculai Stanciu, despre meseria de personal shopper în Romania și despre viața din spatele pasiunii pentru haine: "Am obținut foarte greu ce am vrut"

,
Neculai Stanciu despre meseria de personal shopper

Ce spune Neculai Stanciu despre meseria lui

[Sursa foto: Instagram]

Neculai Stanciu a vorbit in premiera despre viata din spatele pasiunii pentru moda si pentru arta de a "te imbraca."

Neculai Stanciu este unul dintre cei mai cunoscuți personal shopperi din Romania pentru care munca este mai mult la rang de pasiune.

Tânărul a precizat că nu a avut o asensiune ușoară în aceasta lume, mai ales că a avut parte de mult hate din partea oamenilor. 

Neculai Stanciu despre meseria de personal shopper

Citeste si: Exclusiv! Ilinca Vandici, extrem de selectivă cu evenimentele mondene la care participă: "Mă respect pe mine și pe cei care mă urmăresc"

" Eu tot timpul am livrat pe Instagram povesti pe care le-am livrat oamenilor, povesti din care eu am făcut parte și atunci ei s-au regăsit în poveștile mele și cred că asta a funcționat, a dezvaluit Neculai pentru podcastul Roxanei Nemes de pe wownews. Am fost super natural, am spus de ce am făcut acele tricouri. Merg acum la diverse localuri și restaurante și văd tricourile. Vreau să fac o colecție și urmează, lucrez, o colecție de costume pe liniile pe care mi le doresc eu. Las lucrurile să se întâmple. Am avut multe de învățat din ultima relație și am folosit asta în colecția de tricouri, s-a numit Metamorfoza.

Am muncit de mic să îmi permit să fac ceea ce vreau. 

Neculai Stanciu despre pasiunea pentru moda

Neculai Stanciu, dezvaluiri despre pasiunea pentru haine

[Sursa foto: Instagram]

Într-adevăr, lucrez ca și influencer, e o bucurie, o satisfacție. Lucrurile se întâmplă când trebuie. Eu vreau să rămân uman într-o societate în care totul este despre bani, falsitate. Profesional sunt foarte împlinit cu ce fac. Noi am fost crescuți cu armele joc, capul jos.

Neculai Stanciu: "Mereu am facut caterinca si autoironie sa ies din acea situatie"

în momentul de fata am trecut peste, anumite acțiuni ale mele sau comportamentul meu este influențat de ce s-a întâmplat atunci în copilărie. Am făcut caterica și autoironie. Niciodată nu am spus că nu vreau la scoală. Ei îmi ziceau gay sau muiere, era direcția de fetiță. Și făceam caterinca că să ies din situație. De fapt, am avut foarte mare încredere în mine. Mi-era rușine. Părinții mei au aflat din vlog tărziu, a dezvăluit Neculai Stânciu despre munca lui și mai ales despre evoluția personala.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Flavius i-a mărturisit Ancăi ce simte pentru ea:”Ne înțelegem din priviri” Cum a reacționat concurenta în urmă dezvăluirilor pe care tânărul le-a făcut în Casa Iubirii

Informații vehiculate pe canalele rusești: Vladimir Putin a căzut pe scările reședinței sale

Flavius i-a mărturisit Ancăi ce simte pentru ea:”Ne înțelegem din priviri” Cum a reacționat concurenta în urmă dezvăluirilor pe care tânărul le-a făcut în Casa Iubirii

Ce a făcut Gheboasa cu primii bani câștigați din muzică? În ce a decis să investească: ”Pentru mine nici nu contează lucrurile astea materiale”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies