Exclusiv! De ce nu a funcționat ultima relație a lui Mihai Mitoșeru: "După trei saptămâni, mama ei mi-a zis, gata, aveți o vârstă, luați-vă!"

Author: Alice Popescu

Mihai Mitoseru nu este implicat in nicio relatie in acest moment

Mihai Mitoseru a fost foarte sincer si a vorbit despre cea mai recenta relatia a lui care s-a si incheiat, din pacate.

Prezentatorul "Se striga darul" a recunoscut că în prezent nu se afla în nicio relație, dar a avut câteva tentative cu domnișoare pe care le-a cunoscut, însă nu a fost să fie deoarece nu a existat compatibilitate. Mai mult, actorul a și dezvăluit că în ce privește ultima relație, lucrurile s-au cam precipitat, mama domnișoarei fiind foarte insistenta în ce privește căsătoria.

"A fost o persoana care m-a luat și foarte repede, nu stiu daca este vorba despre fata asta sau alta, însă nu mai stiu când am zis.

După vreo trei săptămâni, m-a dus la mama ei și mi-a zis, gata, luați-vă că aveți o vârstă. Stați, doamna, poate chiar rămâneam, dar nu înțeleg graba asta. Stai să ne cunoaștem, am niste ani de la divorț, a dezvăluit Mihai Mitoseru pentru wownews.

Prezentatorul "Se striga darul" a vorbit în cadrul emisiunii Bărbați vs Femei despre unul dintre cele mai mari regrete ale sale și anume divorțul de soția lui, Noemi.

Faptul că cei doi au avut o relație foarte lunga, mai aexact de 14 ani a dus cumva la o plafonare, lucru recunoscut de Mihai, însă cel mai important este faptul că cei doi nu au știut cum să gestionezez acest impas care a dus la divorțul iminent.

Surpriză de proporții pentru Teo Trandafir!

Mihai Mitoseru: "M-am obisnuit sa stau si singur"

"Nici nu stiu de ce am divorțat, a dezvaluit Mitoseru pentru wownews. Acum îmi pare rău, ne plafonasem, ne certam foarte rău, vorbeam foarte urat, în loc s afiu eu mai ok și mai matur îi răspundeam mai rău decât o făcea ea.

Nu am știut să salve relația și am plecat. Acum, după 3 ani, nu mai gândesc deloc așa. Mă gândesc că ar fi trebuit să fac ceva atunci, e tardiv acum și în trei ani de zile nici nu pot să spun că am găsit pe cineva cu care aș fi vrut să rămân. M-am maturizat, nu vreau mult, dar normalitatea în ziua de azi nu mai e normal. Poate nici nu am găsit fata cu care să vreau să rămân, poate m-am obișnuit să stau și singur",
a dezvăluit Mihai Mitoseru.

 

 


Cookies