Exclusiv! De ce nu a funcționat ultima relație a lui Mihai Mitoșeru: "După trei saptămâni, mama ei mi-a zis, gata, aveți o vârstă, luați-vă!"

Author: Alice Popescu

Mihai Mitoseru nu este implicat in nicio relatie in acest moment

Mihai Mitoseru a fost foarte sincer si a vorbit despre cea mai recenta relatia a lui care s-a si incheiat, din pacate.

Prezentatorul "Se striga darul" a recunoscut că în prezent nu se afla în nicio relație, dar a avut câteva tentative cu domnișoare pe care le-a cunoscut, însă nu a fost să fie deoarece nu a existat compatibilitate. Mai mult, actorul a și dezvăluit că în ce privește ultima relație, lucrurile s-au cam precipitat, mama domnișoarei fiind foarte insistenta în ce privește căsătoria.

"A fost o persoana care m-a luat și foarte repede, nu stiu daca este vorba despre fata asta sau alta, însă nu mai stiu când am zis.

După vreo trei săptămâni, m-a dus la mama ei și mi-a zis, gata, luați-vă că aveți o vârstă. Stați, doamna, poate chiar rămâneam, dar nu înțeleg graba asta. Stai să ne cunoaștem, am niste ani de la divorț, a dezvăluit Mihai Mitoseru pentru wownews.

Prezentatorul "Se striga darul" a vorbit în cadrul emisiunii Bărbați vs Femei despre unul dintre cele mai mari regrete ale sale și anume divorțul de soția lui, Noemi.

Faptul că cei doi au avut o relație foarte lunga, mai aexact de 14 ani a dus cumva la o plafonare, lucru recunoscut de Mihai, însă cel mai important este faptul că cei doi nu au știut cum să gestionezez acest impas care a dus la divorțul iminent.

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Vara aduce mai mult joc al minţii, poveşti de iubire şi multă distracţie şi relaxare, la Kanal D! “Teo Show” intră in vacanţă, iar din toamnă va reveni cu forţe proaspete pe micile ecrane

Mihai Mitoseru: "M-am obisnuit sa stau si singur"

"Nici nu stiu de ce am divorțat, a dezvaluit Mitoseru pentru wownews. Acum îmi pare rău, ne plafonasem, ne certam foarte rău, vorbeam foarte urat, în loc s afiu eu mai ok și mai matur îi răspundeam mai rău decât o făcea ea. Nu am știut să salve relația și am plecat.

Acum, după 3 ani, nu mai gândesc deloc așa. Mă gândesc că ar fi trebuit să fac ceva atunci, e tardiv acum și în trei ani de zile nici nu pot să spun că am găsit pe cineva cu care aș fi vrut să rămân. M-am maturizat, nu vreau mult, dar normalitatea în ziua de azi nu mai e normal. Poate nici nu am găsit fata cu care să vreau să rămân, poate m-am obișnuit să stau și singur", a dezvăluit Mihai Mitoseru.

 

 


Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

La mulți ani, Simge Selçuk! Iată ce mesaj plin de tandrețe a primit superba actriță din partea colegului ei de platou, Celil Nalçakan, cel care i-a organizat petrecerea-surpriză! „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Cookies