Exclusiv! Dan Negru a plecat în trombă de la un eveniment monden. Ce i-a spus mama lui când a plecat de acasă

Author: Alice Popescu
Actualizat: 28 iul 2023, 02:35

Ce spune Dan Negru despre mama lui

Sursa: Captură YouTube

Vedeta a fost prezenta in cadrul unui eveniment monden unde a si primit unul dintre cele mai importante premii ale serii.

Dan Negru și-a adjudecat poate cel mai important premiu la Gala Premiilor Radar de Media, acolo unde au fost prezente toate vedetele de marca din televiziune. Prezentatorul emisiunilor "Jocul Cuvintelor" și "Tu urmezi" a fost onorat să primească distincția și cu modestia care îl caracterizează de obicei,  Dan Negru a refuzat să spună cate premii a acumulat în palmares deoarece pentru el audientele sunt cele mai importante, acolo stand aprecierea oamenilor care se uita la televizor.

Dan Negru: "Mi-a zis sa nu stau mult"

Citeste si: Exclusiv! Au fost colegi de platou, însă abia acum Bursucu spune cu adevărat ce crede despre George Tănase: "Nu e atât de sarac, el joacă sărăcia"

" Sunt cu smerenie și putina liniște. Nu am numărat premiile, cele mai importante sunt cele de dimineața, audientele, asta contează, a

confirmat Dan Negru pentru wownews. Cel mai important lucru pe care nu l-am zis este că o televiziune cu acționariat turcesc a avut curajul să facă o emisiune despre limba romana. Audientele pe care le face "Jocul cuvintelor" sunt uriașe. Exista un singur cuvânt frumos în limba romana și anume "mama".

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Și când a adus vorba de mama lui, Dan Negru a spus că se grăbește să plece de la eveniment pentru că mama lui este în București: "Este la mine și îmi face clătite. Mi-a zis să nu stau mult. Când te întorci, le găsești calde, de asta mă și grăbesc să plec."

"Jocul cuvintelor", lider de audienta

Kanal D își reconfirmă poziția de lider in audiență, în Prime Time, cu emisiunea “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”. Ediția de aseară a quiz-ului cu și despre cuvinte a plasat Kanal D pe primul loc in audiențe, la nivel All Urban, conform datelor oferite de Kantar Media România. “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” a înregistrat 4.4% Rating si 15,8% cota de piață la nivel All Urban. Minutul de aur, înregistrat la 22:30, a ținut în fața micilor ecrane 1.223.000

de telespectatori care au preferat să își exerseze mintea alături de concurenții celui mai intens quiz-show și de Dan Negru, prezentatorul emisiunii fenomen. Nu ratați “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, de miercuri până vineri, de la 22:30, la Kanal D!

 

 

 

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!