Exclusiv! Au fost colegi de platou, însă abia acum Bursucu spune cu adevărat ce crede despre George Tănase: "Nu e atât de sarac, el joacă sărăcia"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 28 oct 2022, 11:28

Burscu si George Tanase au prezentat impreuna matinalul de la Kanal D, au facut glume si s-au distrat in fata camerei.

Bursucu și George Tănase au avut o chimie în cadrul emisiunii matinale pe care au prezentat-o, iar acum Adrian Cristea, pe numele sau adevărat, s-a hotărât să vorbească deschis despre relația cu actorul de stand-up comedy care are și o emisiune pe platforma de Youtube, The Exclusive.

Bursucu: "Mi-a ramas in cap figura lui"

Citeste si: Larisa Udila, atac fără precedent la adresa Denisei Potecaru, fosta ei colegă de la Bravo, ai stil: "A uitat de unde a plecat, era rasista, nu suporta țiganii"

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

"George Tănase este pentru mine o revelație, a spus categoric Bursucu pentru wownews. Eu l-am văzut pe Internet până să ajungem să lucram împreună. L-am văzut la televizor și eram sceptic. Oare poate, oare n-ar putea. Nu toată lumea poate. Este unul dintre cei mai talentați oameni și în afara de faptul că este bun ascultător ceea ce e o calitate foarte mare și care dorește să învețe foarte mult.

El și empatizeaza cu oamenii, crede că toată lumea e buna că toată lumea vrea să fie cu el, asta e un defect al lui. Asculta informații, nu te contrazice, este un tip foarte serios și punctual. Matinalul înseamnă foarte multa disciplina, dar o faci că orice meserie are o disciplina. Se vede că e talentat, e foarte serios. Își făcea text, haine, număr pregătit. O să ajungă foarte mare.
Mi-a rămas în cap figura lui, mă imita permanent. Are lucruri scrise, a gândit el scenete....Nu e atât de sarac, joaca sărăcia. El a ieșit din trupa aia, trupa aia nu a ieșit din el
, a mai spus Bursucu.

Exclusiv! Bursucu, dezvăluiri despre noile sale proiecte:

George Tanase prezinta emisiunea "ZigZag" 

Pe canalul de YouTube theXclusive, emisiunea “ZigZag”, prezentată de George Tănase, le aduce privitorilor, în fiecare sâmbătă, întrevederi relaxate cu celebrități din România, abordate într-o notă amuzantă, confesiuni presărate cu umor și naturalețe.

 

 


Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

La mulți ani, Simge Selçuk! Iată ce mesaj plin de tandrețe a primit superba actriță din partea colegului ei de platou, Celil Nalçakan, cel care i-a organizat petrecerea-surpriză! „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Cookies