EXCLUSIV - Cununia civila a Dianei Bisinicu unde Gabriela si Marcel Toader au fost nasi! GALERIE FOTO si VIDEO

EXCLUSIV - Cununia civila a Dianei Bisinicu unde Gabriela si Marcel Toader au fost nasi! GALERIE FOTO si VIDEO

Diana si alesul inimii ei, Catalin si-au unit destinele intr-o ceremonie fastuoasain care Gabriela si Marcel Toader le-au fost nasi.

 Nasii, Gabriela si Marcel Toader au povestit in exclusivitate la "Draga mea prietena" cum a fost la nunta finilor lor, Diana Bisinicu si Catalin Andries.

Nasul Marcel a tinut sa spuna ca avut mari emotii si cu o zi inainte, spre deoasebire de prezentatoarea tv, Gabriela care a fost foarte relaxata. Cei doi miri au fost foarte eleganti, iar Gabriela a avut o tinuta sexy, dar in acelasi timp si glamour. Am avut emotii pentru ca stim cat s-au agitat de doua luni incoace, cum au alergat. Stim si ce am facut noi in ultimele doua zile si am vrut sa iasa totul perfect, a spus sotul Gabrielei, marcel Toader. Gabriela a facut un anunt public in ceea ce ii priveste pe nuntasi: "Daca va prind ca furati mireasa, va rup picioarele!"

Cei doi miri au ales sa vina cu salupa la cununia civila unde au fost intampinati de nasi si de familie. Mireasa a purtat o rochie verde, lunga si vaporoasa la care a asortat bijuterii din aur cu pietre pretioase. 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate