Exclusiv! Cum arătau Sărbătorile de iarnă în familia Ilincăi Vandici în copilărie: "Am crescut la țară lângă Oradea unde se păstrează neîntinate tradițiile"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 20 dec 2022, 10:58

Ilinca Vandici va pleca in Mexic de Sarbatori

Sursa: Instagram

Ilinca Vandici se numara printre vedetele care au avut parte de Sarbatori de poveste in familie.

Vedeta Kanal D nu poate fi decât recunoscătoare părinților care i-a insuflat bucuria fata de Sărbătorile de iarna și de tot ce tine de tradițiile specifice Crăciunului. Încă din copilărie, atât ea cât și sora ei au avut parte de tradiții pe care și astăzi le respecta:" Am trăit la tara lângă Oradea acolo unde se păstrează inclusiv azi neîntinate tradițiile din zona respectiva. Țin minte toate pregătirile de dinaintea împodobirii bradului, momentul când puneam ață pe bomboanele de pom, faptul că făceam curățenie, făceam mâncare, eram toată ziua alaturi de mama.

Așteptam Mosul până la 12 noaptea, apoi mergeam la biserica de dimineața. Era liniște, cald. Când am mai crescut, mai mergeam și pe la discoteca, a dezvăluit Ilinca Vandici pentru wownews.

Ilinca Vandici, Sarbatori de poveste in copilarie

Citește și: Exclusiv! Ilinca Vandici își petrece Crăciunul și Revelionul în Mexic: "Mi-e puțin frică de orele de zbor că nu știu ce o să facem atâta timp!"

Anul acesta, Ilinca Vandici vă petrece Sărbătorile departe de casa, mai exact în Mexic, acolo unde vă merge în vacanta alaturi de soț și de fiul lor, Zian. Este una dintre cele mai așteptate vacante ale vedetei deoarece adora apa, soarele și nisipul.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Ilinca Vandici, vacanta exotica in Mexic, anul acesta de Sarbatori

"De Sărbători, anul acesta, am ales să plecam într-o vacanta exotica pentru că iubim vara, iubim căldura, apa, nisipul și atunci o să plecam în Mexic, am luat deja biletele, a dezvaluit vedeta TV pentru wownews. Zian este super incantat, zborul până acolo, mă rog, până la Paris 203 ore, dar de la Paris până la Cancun sunt vreo 11 ore și jumătate. De orele alea mi-e un pic frica pentru că nu stiu ce o să facem atâta timp, dar speram să călătorim cu bine, să fie în regula.

Nu stiu cum arata Crăciunul și Revelionul pe plaja, dar voi descoperi și vă voi spune. Nu vom avea preparatele specifice de Crăciun pentru că vă fi mâncare cu alt specific, dar pur și simplu ne vom simți că într-o vacanta de vara și ne vom încarca bateriile pentru tot ce urmează anul viitor, a dezvaluit frumoasa prezentatoare TV.

 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!