Exclusiv! Cu ce gânduri pleacă Zannidache în Republica Dominicană? A făcut dezvăluirea!

,
Zannidache
Zannidache, a plecat în Republica Dominicana[Sursa foto: Instagram]

Zannidache a acceptat provocarea de a concura la Survivor România, înainte de plecarea în Republica Dominicană a mărturisit pentru cine vrea să câştige acest concurs.


In articol:

Concurenţii Survivor România au plecat în Republica Dominicană pentru a-şi testa limitele. Zannidache va face parte din echipa Faimoşilor în cel de-al doilea sezon al emisiunii. Cu foarte puţin timp înainte de plecare a declarat pentru cine va lupta să câştige acest concurs.

Pentru cine se va lupta Zannidache să câştige marele trofeu Survivor România?

Zannidache nu a făcut prea multe declarţii înainte de plecarea în Republica Dominicană. Acesta a acceptat provocarea Survivor România pentru a-şi depăşi limitele şi pentru a câstiga marele trofeu pe care îl dedică unui prieten foarte bun.

Zannidache îşi doreşte să demonstre că este un supravieţuitor şi asta doar pentru bunul său prieten Lino Golden.

"O să câstig acest concurs în cinstea unui prieten foarte drag Lino Golden. Lino asta este pentru tine!", a declarat Zannidache cu câteva clipe înainte de plecarea în Republica Dominicană.

Citeste si: Cine este noul prezentator al emisiunii Survivor România? Anunț oficial despre sezonul 2 al emisiunii

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cine este noua concurenta din echipa Faimosilor care a inlocuit-o pe Ana Porgras! Ai vazut-o de multe ori la televizor, insa habar nu ai avut ca despre ea este vorba

Alexandru Rafila ACUZĂ că gestionarea pandemiei a scăpat de sub control în mandatul lui Vlad Voiculescu: I-au lipsit viziunea, acțiunea și asumarea

Clasament Survivor România 2021, cu cele 4 noi concurente incluse. Cine a ajuns pe locul 1 și pe ce poziție a coborât Jador

Exclusiv! Amna, primele declaraţii despre plecarea la Survivor România 2021! Cine a însoţit-o la aeroport

EXCLUSIV Jador, primele declarații înainte de plecarea în Republica Dominicană: „Cred că o să fac niște legături ca să...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies