Exclusiv! Ce problemă întâmpină Ilinca Vandici atunci când îl duce în fiecare dimineață pe Zian la grădiniță

Author: Alice Popescu
Actualizat: 26 iul 2023, 02:05

Ilinca Vandici impreuna cu Zian in varsta de 5 ani

Sursa: Instagram

Vedeta Kanal D a povestit cum incearca sa il dezvete pe fiul ei de un obicei pe care il face aproape in fiecare dimineata.

Mama dedicata și atenta cu tot ce face fiul ei, ilinca Vandici a povestit că de când micuțul merge la grădiniță are obiceiul de a-și lua de acasă o jucărie. În mod normal, copilul nu are voie să meargă la grădiniță cu jucării tocmai pentru a nu îi tenta pe restul colegilor și a nu se certa sau a le distrage atenția. Foarte puține grădinițe permit venirea copilului cu cate o jucărie, însă de cele mai multe ori părinții nu prea găsesc soluții la aceste obiceiuri și astfel, inclusiv educatorii mai închid ochii cu privire la acest aspect.

Sfat de la medic pentru Ilinca Vandici in ce-l priveste pe Zian

Citeste si: Exclusiv! Cum face Ilinca Vandici economii. Nu ți-ai fi putut imagina la ce a renunțat demult vedeta pentru a mai pune bani deoparte

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

"Cum aș putea să îl dezobișnuiesc pe Zian în a mai merge cu cateo jucărie la grădiniță pentru că avem aceasta problema în fiecare dimineața..."

Medicul Felicia Akkaya i-a și răspuns vedetei și i-a explicat că acest lucru nu este unul tocmai greșit doarece copilul simte nevoia și prezenta unui lucru de care este atașat emoțional, mai ales în primul an de grădiniță:" Este o problema generala și vine pe fondul unei nevoi de a te atașa fata de ceva ce iți este drag și cunoscut, a raspuns medicul pentru wownews. Este foarte important că în primul an de grădiniță să aibă un element care să îi arate că nu este lasat singur.
De cele mai multe ori se atașează de pernițe sau paturici pentru că în ele se impregnează și parfumul mamei.

Zian este mai mare și nevoia lui nu mai are legătură cu faptul că trebuie să aibă siguranță în mediul în care ajunge pentru că deja este un mic stăpân în clasa lui. Are nevoie de a fi în centrul atenției. Are o personalitate puternica și are nevoie să fie în centrul copiilor.

Acea lupta de dimineața se poate termina cu o negociere", a sfătuit-o medicul pe vedeta Kanal D.