EXCLUSIV! Ce nu lipsește niciodată din garderoba Ralucăi Bădulescu: „Este ca un mini geamantan”. Jurata „Bravo, ai stil!” nu renunță la ele sub nicio formă

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 26 iul 2023, 14:45

Adepta unui machiaj dramatic, jurata emisiunii „Bravo, ai stil!” are o armă puternică în acest sens

Sursa: Instagram

Raluca Bădulescu, la fel ca orice femeie, are destul de multe lucruri de care are nevoie în fiecare zi, pentru a crea look-urile de care se bucură în fiecare zi. Deși este greu să le aibă în permanență cu ea, se bucură de tot ceea ce poate construi cu ele.

Raluca Bădulescu, jurata emisiunii „Bravo, ai stil!”, așa cum era de la sine înțeles, este pasionată de modă, reușind să facă din ea o meserie. Pasiunea ei nu este transmisă doar concurentelor emisiunii, ci și celor apropiați, iar ea este atentă să arate mereu impecabil, indiferent de sacrificiile pe care trebuie să le facă în acest sens.

Ce are mereu Raluca Bădulescu în geantă

Ca orice femeie care are grijă de ea și care vrea să arate mereu bine, Raluca Bădulescu are nevoie de multe lucruri care să o ajute în crearea unui look impecabil. Prin urmare, este nevoită să care cu ea, întotdeauna, o mulțime de obiecte, toate făcându-și loc în geantă. „Am mereu telefonul, fardurile, șervețelele demachiante, cheile, bani cash, pentru că eu sunt pe modelul mai vechi, perii de păr, agrafe.

Am o geantă în care pot băga mai multe genți. Este ca un mini geamantan”.

Adepta unui machiaj dramatic, jurata emisiunii „Bravo, ai stil!” are o armă puternică în acest sens, fiind vorba de tușul de ochi de care nu se poate despărți sub nicio formă: „Produsul fără de care nu pot trăi este tușul negru pentru ochi”.

Citește și: EXCLUSIV! Locul de suflet în care Raluca Bădulescu revine de fiecare dată: „Le am pregătite pe toate deja”. Jurata de la „Bravo, ai stil!” a ales o destinație plină de petreceri

Inclusiv la filmările show-ului „Bravo, ai stil!”, Raluca Bădulescu are nevoie de toate lucrurile menționate anterior. Pe lângă acestea, jurata aduce cu ea și o stare foarte bună și, încă de când pășește pe platoul de filmare, se bucură de fiecare minut petrecut acolo.

„De fiecare dată când ajung la Kanal D, mă bucur să îmi revăd colegii, ne îmbrățișăm, ne pupăm, povestim, bem o cafea împreună.

Las hainele în culise, merg la make-up, mă îmbrac și începem încă o zi fericită de filmare. Este cea mai frumoasă și pozitivă atmosferă din lumea asta”, a mai mărturisit Raluca Bădulescu, în exclusivitate pentru kanald.ro.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Obsesiile vestimentare pe care le are Raluca Bădulescu

Raluca Bădulescu are câteva piese vestimentare de care nu se poate dezlipi și continuă să le achiziționeze, reprezentând marea ei pasiune. Cu toate acestea, nu le poartă pe toate, deși a investit sume frumoase în ele. „ Am câteva sacouri și jachete de piele, de la Balmain, cu mărgele, cu cristale. Dar gecile reprezintă una dintre obsesiile mele... și ador sacourile.

Multe dintre ele le țin acolo, nu le port.

Chiar am spus că o să le fac o vitrină, iar, ca accesorii, pe primul loc, sunt pantofii, pe care nu îi port tot timpul, sunt repetitivă în purtarea anumitor perechi. Dar sunt multe persoane, nu neapărat publice, în România, care au piese mult, mult mai scumpe decât ale mele.

Citește și: EXCLUSIV! Cum arată meniul lui Maurice Munteanu, într-o zi obișnuită. Ce mănâncă juratul „Bravo, ai stil!”, după ce a slăbit 23 de kilograme

Sunt multe obiecte «obligatorii» în garderoba unei femei. Aș spune o jachetă biker impecabilă, care poate fi purtată de dimineață până seara, în diverse combinații și o pereche de jeans care să vina perfect”.

 

 

 

 

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!