Exclusiv! Care este secretul căsniciei lui Dan Negru alături de soția sa, Codruța! Prezentatorul TV a spus fără perdea: „Fiecare relație are propriul drum”

Author: Diana Bostan

Dan Negru și Codruța Negru

Sursa: Arhivă

Dan Negru și Codruța și-au unit destinele în anul 2006, după aproximativ cinci ani de relație. Îndrăgitul prezentator a declarat în mai multe rânduri că își găsește pacea doar în familie și se pare că a descoperit secretul unei căsnicii de invidiat.

El, un prezentator TV de succes, ea, un medic dentist de excepție. Dan Negru și-a ținut copiii și soția departe de lumea agitată a showbiz-ului, iar acesta pare să fie unul dintre secretele unei căsnicii de durată.

Dan Negru, secretul unei căsnicii armonioase și de durată

Vedeta Kanal D a ales, împreună cu soția lui, să nu-și expună copiii la evenimente mondene și nici viața personală în presă.

Dan Negru a fost mereu adeptul simplității și al echilibrului în viață și într-o relație.

Citește și: „Așa s-au crescut copii” Cum alege Dan Negru să își crească copiii. Ce nu le-a interzis niciodată| EXCLUSIV

„Acasă” înseamnă locul în care îndrăgitul prezentator își încarcă bateriile și-și găsește liniștea. Fiind o persoană ocupată, acesta își găsește mereu timp pentru soția lui și pentru cei doi copii.

Citește și: Cum se menține tânăr Dan Negru: „Îmi iau familia și fug'” Obiceiul pe care îl are regele audiențelor| EXCLUSIV

Deși pare că ar deține secretul unei relații și căsnicii fericite, Dan Negru susține că fiecare cuplu are drumul lui și că nu există o rețetă anume a fericirii. Ceea ce la unii funcționează, la alții poate să nu dea rezultate.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Dacă as știi secretul, l-aș vinde în magazine. Fiecare relație are propriul drum ”, a spus Dan Negru, în exclusivitate pentru Kanald.ro.

Îndrăgitul prezentator a cunoscut-o pe Codruța în perioada în care aceasta studia medicina

Dan Negru a cunoscut-o pe cea care urma să devină mama copiilor săi în perioada în care aceasta era studentă la Facultatea de Medicină Dentară de la Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila. 

Citește și: „La noi, netrebnicii primesc celebritatea” Dan Negru, o nouă vizită în Constanța. Ce l-a deranjat pe prezentatorul TV

Vedeta Kanal D și Codruța au avut parte de o nuntă liniștită, la care au luat parte doar membrii familiei și câțiva prieteni apropiați.

Prezentatorul a avut parte de un exemplu puternic în familie.

În familia lui Dan Negru nu au existat divorțuri, iar părinții lui fost căsătoriți timp de 45 de ani.

Citește și: Dan Negru spulberă mitul, duminică, la “Tu urmezi!”: “Am rămas la fel de darnic, așa cum mă știai”

„Nu există o rețetă a căsniciei, ci doar o continuitate a tradiției. Mama și tata au fost căsătoriți 45 de ani, până când tata s-a prăpădit.

Socrii mei sunt căsătoriți tot de vreo 40 de ani. Toți cei din familia mea au tradiția aceleiași familii. Poate de aici secretul. O fi genetic”, a declarat Dan Negru, în urmă cu ceva timp.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!