„Așa s-au crescut copii” Cum alege Dan Negru să își crească copiii. Ce nu le-a interzis niciodată | EXCLUSIV

Author: Diana Bostan
Actualizat: 19 sep 2023, 20:11

Dan Negru, despre creșterea celor doi copii

Sursa: Arhivă

Dan Negru își găsește liniștea în familie. Prezentatorul Kanal D are doi copii, o fetiță și un băiat, de care este extrem de mândru. Cu toate acestea, sunt și lucruri pe care Dan Negru le-a interzis copiilor săi.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Kanald.ro, Dan Negru a vorbit despre cei doi copii ai săi, dar și despre lucrurile pe care aceștia nu au voie să le facă.

Dan Negru a vorbit despre creșterea copiilor și despre lucrurile interzise acestora

Deși este îndrăgit de milioane de telespectatori, Dan Negru a reușit să-și țină familia departe de viața publică și să le construiască un mediu sigur și să le ofere o educație pe măsură.

Departe de scenariul unei familii în care copiii suferă de vedetism, Dan Negru este un tată implicat, un tată care știe să spună „nu” atunci când consideră că este necesar. 

Citește și: Cum se menține tânăr Dan Negru: „Îmi iau familia și fug'” Obiceiul pe care îl are regele audiențelor| EXCLUSIV

Întrebat dacă le-a interzis sau dacă le interzice lucruri celor doi copii, vedeta Kanal D nu a stat pe gânduri să răspundă.

Dan Negru susține că atunci când copiii sunt mici, nu au puterea de a discerne între bine și rău. Acesta este momentul în care el intervine.

Citește și: Cât de frumoasă este fiica lui Dan Negru! Seamăna izbitor cu tatăl ei! Poza rară făcută de prezentatorul Kanal D, alături de întreaga familie “Pun rar poze cu ai mei”

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Când sunt mici și nu au încă puterea de a discerne între bine și rău, le interzic să facă rău”, a spus Dan Negru, în exclusivitate pentru Kanald.ro.

Prezentatorul este convins că acesta este modelul după care s-au crescut copiii

Vedeta Kanal D vede acest lucru ca fiind de când lumea, fiind modalitatea prin care părinții ar trebui să-și crească copiii.

Dan Negru a susținut, în urmă cu ceva timp, faptul că el și soția lui sunt părinți clasici și că cel mai important lucru în educația copiilor este echilibrul.

Citește și: Dan Negru conduce revoluția culturii generale, cu un nou sezon al game show-ului “Tu urmezi!”, de duminică, 10 septembrie, de la 20:00 "Îți aduc unul dintre marii performeri pe care România i-a avut vreodată”

Cu vremea vor afla că așa e bine. Mereu așa s-au crescut copii. Caragiale îl are pe domnul Goe cu părinți care nu interzic nimic copiilor lor”, a mai dezvăluit Dan Negru.

Citește și: „Nimeni nici măcar n-a pus în dezbatere soluția asta împotriva drogurilor” Ce mesaj a transmis Dan Negru referitor la situația drogurilor în România

Adept al echilibrului, atunci când vine vorba de creșterea Dariei și a lui Bogdan, prezentatorul susține că nu este un tată exagerat și că încearcă să-i țină pe copii departe de telefoane, dar nu destul de departe cât să devină niște neadaptați. 

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!