Exclusiv! Bogdan Mocanu umblă cu un accesoriu care costă cât jumătate din terasa noului său apartament

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 09 aug 2023, 04:20

Cum arata noua casa a lui Bogdan Mocanu

Sursa: Captură YouTube

Cantaretul nu se sfieste sa arunce bani grei atunci cand face achizitii pentru el considerand ca merita tot ce isi cumpara.

Bogdan Mocanu și-a cumpărat în urma cu câteva luni un apartament la ultimul etaj la care lucrează singur la tot ce înseamnă finisaje de intarior și amenajare. Pentru că este o fire artistica și pentru că se pricepe la desen, Bogdan Mocanu își schițează singur pe tableta anumite detalii pe care le vrea la el în apartament. Desi s-a mutat de ceva vreme în noua lui locuință, artistul mai are de pus la punct mici detalii pentru confortul sau și mai ales pentru cel al invitaților pe care îi așteaptă în vizita.

Citește și: Ce scrie, de fapt, în contractul pe care Culiță Sterp l-a încheiat cu femeia care l-a păgubit la Madrid: "Oamenii nu știu chestia asta!"

Bogdan Mocanu vrea sa-si amenajeze terasa ca-n filme

" Mă mai gândesc să iau niste scaune, nu prea sunt eu prietenos, a completat Bogdan Mocanu pentru wownews. Am investit destul în casa, nu pot să spun, dar am depășit bugetul cu vreo 80 de mii.

Îmi place să combin natura cu modernul. Îmi place să am vedere la dus din dormitor să văd cum partenerul face baie."

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Și daca tot veni vorba de capitolul detalii, Bogdan Mocanu poarta aproape tot timpul un lanț la gât a cărui valoare depășește unele obiecte cu mult din casa să: "Reprezintă jumătate din terasa daca nu mai merge treaba."

Bogdan Mocanu si-a amenajat apartamentul dupa propriile idei

Că tot veni vorba de terasa, Bogdan Mocanu o considera o anexa importanta unde știe că își vă petrece mult timp alaturi de cei dragi și chiar a investit o suma importanta pentru a arata așa cum și-a

propus: "Vreau să o fac după câteva idei pe care le-am desenat eu. Acolo aș vrea să acopăr, să pun un perete, grătarul îl punem acolo și aici un perete artificial, un blat, o chiuveta, avem apa trasa, toată vă fi acoperita cu micro ciment, a dezvăluit prezentatorul.

  

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!