Exclusiv! Bianca Comănici, la brațul lui Bogdan Mocanu: "Este o perioadă dificilă pentru el, vrea afecțiune"

,
Bianca Comanici la bratul lui Bogdan Mocanu

Bianca Comanici, despre relatia cu Bogdan Mocanu

[Sursa foto: Captură YouTube]

Cei doi au fost prezenti la unul dintre cele mai importante evenimente mondene ale anului, aparitia lor impreuna fiind una surprinzatoare.

Bianca Comanici și Bogdan Mocanu au fost surprinși împreună la petrecerea "Elle", acolo unde, spune Bianca, s-ar fi întâlnit întâmplător. Cei doi foști concurenți de la "Puterea Dragostei" au povestit despre planurile lor, dar au subliniat faptul că nu au venit deloc împreună, însă sortii au făcut că ei să se intaneasca: "Am fost invitați, am onorat invitația.

Am zis să venim să socializam și să reluam legături cu oameni cu care nu am mai vorbit demult. Cel puțin, cu unii nu ne-am mai văzut de doi ani," a dezvăluit Bogdan Mocanu pentru wownews.

Citeste si: Exclusiv! Secretul vârstei lui Fuego: "Toata lumea îmi spune ca sunt mai tânăr." Câți ani are, de fapt, artistul

Bianca Comanici si Bogdan Mocanu, la brat la un eveniment monden

Bianca Comanici, pe de alta parte, considera că are o relație foarte strânsă cu urmăritorii ei și faptul că este sincera a ajutat-o să dezvolte aceasta relație cu ei: "Urmăritorii mei au încredere în mine, stiu că sunt sincera."

Bogdan Mocanu: "Ultima săptămână am petrecut-o mai mult în studio decât în casa.

Cu Bianca m-am mai întâlnit la diverse evenimente, doar că suntem foarte ocupați în ultimul timp.

Bianca Comanici, dezvaluiri despre relatia cu Bogdan Mocanu

Ce spune Bogdan Mocanu despre o noua iubita

[Sursa foto: Captură YouTube]
 

Bianca Comanici: "El canta mai bine în realitate, să știți. E și un scriitor foarte bun. El e cu muzica, eu cu colaborările mele. Pentru prima data în doi ani de zile, Bogdan este deschis să găsească pe cineva. 

Bogdan Mocanu este in cautare de o noua iubita

Citeste si: De ce Bogdan Mocanu nu își poate face nicio iubită: "Aș vrea o femeie să semene cu fosta. Nu pot trece peste, nu am uitat-o"

Bogdan Mocanu:" Nu sunt în căutare, dar sunt deschis. Eu am apărut cu doua la brat, dar am o relație de prietenie cu ele. 

Cântărețul a mai povestit că recent a fost la o nunta care l-a emoționat profund, mai ales dansul mirilor. Nici acolo nu a ratat frumusețile care i s-au perindat prin fata ochilor, însă nu a plecat cu nimeni acasă.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Când apare sezonul 2 al serialului „Wednesday”. Producția a ajuns pe locul I în top 10 cele mai bune seriale Netflix

Situație explozivă în Ucraina: deținuții ar putea scăpa de închisoare; penele de curent amenință securitatea penitenciarelor

Când apare sezonul 2 al serialului „Wednesday”. Producția a ajuns pe locul I în top 10 cele mai bune seriale Netflix

Program TV „Totul pentru familia mea”. Vezi online live episodul 10, subtitrat în limba română VIDEO. Omer, gest inexplicabil

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies