Exclusiv! Bobicioiu a luat calea mănăstirilor: "Îmi place să merg, mă simt mai liniștit!" Ce spune Simina Loica despre acest obicei al iubitului ei

Author: Alice Popescu

Bobicioiu a luat calea manastirilor

Sursa: Instagram

Bobicioiu a dezvaluit pentru prima data ca se simte foarte linistit atunci cand merge la manastire sa se roage.

Iubitul Siminei Loica este un om credincios. Chiar daca a spus că pentru a crede în Dumnezeu nu este nevoie să intri într-un anumit lăcaș de cult pentru că te poți ruga și în mijlocul drumului, totuși Bobi prefera să meargă la mănăstire unde simte că se eliberează și are parte de o anumită liniște.

Recent, iubitul Siminei Loica i-a spus partenerei sale că ar vrea să îl însoțească. Simina a recunoscut că nu este genul acela care să pupe icoanele, însă nu a refuzat să îl însoțească pe Bobicioiu și chiar a fost o experiență unica și pentru ea.

Citeste si: Exclusiv! Bobicioiu și Simina Loica vor nunta cât mai repede. Bruneta nu și-a cunoscut încă viitorii socri

Bobicioiu recunoaste ca merge des la manastiri

Bobicioiu: "Am mers în fiecare duminica de patru ori până acum, a spus iubitul Siminei Loica pentru wownews. Sunt credicios, dar nu consider că trebuie să merg neapărat la mănăstire sau la biserica să mă asculte Dumnezeu, EL mă poate asculta și în mijlocul drumului, dar parca mă simt eu mult mai împăcat, nu stiu, îmi place să mă plimb.

Cu ea am fost acum o luna și jumătate și i-am zis daca vrea să meargă cu mine. 

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Simina Loica a trecut la baptisti

Citeste si: Exclusiv! Natalia, fosta concurentă de la Casa Iubirii, decizie de ultimă oră după ce a aflat că Andra Volos se simte rău: "Mi-a zis că trebuie să facă niste controale"

Exclusiv! Simina Loica, dovada că nu îi poartă pică lui George Zănoagă. Bruneta este foarte apropiată de fiica lui, Zahara

Simina Loica: "Își dorea foarte mult și dimineața când s-a trezit își dorea să mergem. Eu nu prea sunt cu bisericile și mănăstirile, eu am fost la baptiști mulți ani și acolo mă simt eu cel mai bine. Dar nu contează ce religie e, eu nu pup icoanele și nu îmi fac cruce, cum s-ar zice. Nu cred în icoane. Nimeni nu știe cum arătau oamenii înainte sfinții, mă închin doar la Dumnezeu. Eu sunt ortodoxa, sunt botezata în religia asta, dar mă simt bine la baptiști, simt că sunt mai credincioși, a dezvăluit Simina Loica. 

 

 


„Nu cred că le-am umilit nici pe ele pentru rating. Pur și simplu, așa s-a întâmplat”. Ce părere are Adriana Bahmuțeanu despre momentele în care a folosit cuvinte dure la adresa unor persoane publice

Adriana Bahmuțeanu, în perioada în care a lucrat în televiziune, a avut contact cu mai multe persoane. Cu unele dintre ele, aceasta nu a reușit să lucreze așa cum și-a dorit, motiv pentru care, în unele situații, a reacționat verbal mai violent.

Cookies