„Eu gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viața...„ Scrisoarea tulburătoare prin care Mădălina Manole și-a luat adio în urmă cu 12 ani

Author: Sara Andreescu
Actualizat: 14 apr 2023, 01:15

Madalina Manole scrisoare de adio

Se împlinesc azi 12 ani de la moartea fulgerătoare a Mădălinei Manole, fata cu părul de foc, care a decis să-și pună capăt zilelor pe 14 iulie 2010. Cu sufletul măcinat de durere, artista și-a explicat gestul printr-o scrisoare de adio.

Astăzi se împlinesc 12 ani de la moartea Mădălinei Manole, fata cu părul de foc, care a decis să-și pună capăt zilelor pe data de 14 iulie 2010. Cu sufletul măcinat de durere, artista a lăsat o scrisoare de adio prin care a explicat de ce a ales să recurgă la acest gest extrem, lăsând în urmă o mulțime de oameni dragi și un „pui mic„, așa cum îl numea aceasta pe fiul său. 

Citeste si: Ce mesaj a transmis fratele Mădălinei Manole la 11 ani de la moartea artistei: ''Eu, ca frate, am cunoscut-o...''

Scrisoarea de adio a Mădălinei Manole  

Se împlinesc astăzi 12 ani de când Mădălina Manole, fata cu părul de foc, a decis să își pună capăt zilelor. Pe 14 iulie 2022 îndrăgita artistă ar fi împlinit 55 de ani, dar depresia cu care se confrunta aceasta s-a dovedit a fi mai puternică, iar asta a determinat-o să recurgă la un gest extrem.

Cu sufletul măcinat de durere, Mădălina Manole a lăsat o scrisoare de adio prin care a încercat să explice motivele pentru care simțea că nu își mai poate continua viața.

În urma ei au rămas „un pui mic„ și o familie neconsolată.

„Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte și astea mă fac să mă gândesc că trebuie să mă opresc aici! Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, doar eu! Voi toți mă iubiți și mi-ați arătat asta, mereu.

Și totuși eu gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viața!

Mi-a dăruit Dumnezeu cel mai frumos și curat suflet din lume, Puiu al meu, cel mai mare și minunat dar, copilașul nostru; cei mai buni și sacrificați părinți din lume, frate drag, nepoți dragi, rude, prieteni, atâta lume cu suflet curat în jurul meu.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Nu le merit, nu știu ce să fac, să am gijă de ele, cum să am grijă de ele, cum să le fiu de folos. Vinde tot ce se poate vinde, casă, orice, teren, dar vreau să rămână bani pentru pui mic (școli) și … pentru Mihăiță, Marian, Mihaela….”, a scris aceasta. 

Citeste si: Dan Negru, mesaj emoționant pentru Petru, fiul Madalinei Manole: "Citesc azi în ziare că împlinești 13 ani!"

Mădălina Manole a murit în ziua în care împlinea 43 de ani 

Pe 14 iulie 2010, Mădălina Manole a fost găsită moartă în vila de la Otopeni. În ziua respectivă împlinea 43 de ani. Procurorii au stabilit că ”Fata cu părul de foc” s-a otrăvit cu o substanţă extrem de toxică. Trupul neînsuflețit al regretatei soliste se odihnește în cimitirul Bolovani din Ploiești. 

Citeste si: Încă o dramă în familia Mădălinei Manole! Fratele artistei a făcut un anunț cutremurător: "Am pierdut tot ce iubeam"

Medicii legişti au menţionat că artista nu suferea de nicio boală incurabilă. Nu avea probleme grave cu inima, aşa cum se spusese în presă, nici cu pancreasul şi nici nu era anorexică. 

„Nu există niciun element care să indice suspiciune că nu a fost sinucidere. Mădălina Manole nu avea nicio boală gravă, respectiv cancer, care să-i dea dureri mari aşa cum s-a spus”, au declarat la acea vreme surse judiciare. 

Concluzia la care au ajuns medicii psihologi a fost că vedeta suferea de o depresie puternică ce a determinat-o să recurgă la acest gest extrem. 

„Depresia nu are cauze certe. Este o boală extrem de răspândită. Mădălina Manole probabil că nu a mai putat face faţă problemelor curente ale acestei vieţi”, a declarat la vremea respectivă psihologul Hanibal Dumitraşcu, la un post de televiziune.