Este pacat sau nu sa iti cresti copilul cu bona? Ce spune parintele Calistrat, putina lume stie acest lucru

,

In ziua de astazi femeile au de ales intre cariera, bani si cresterea copilului.

Din pacate dupa ce nasc multe dintre ele sunt nevoite sa se intoarca destul de repede la serviciu, impinse de presiunea materiala. Isi lasa astfel copiii pe mana bonelor si stau cu cei mici doar seara tarziu, dupa ce se intorc de la birou.

Este acest lucru normal? Este un pacat sau nu? Parintele Calistrat critica femeile care apeleaza la solutii de acest gen:

"Ce fac mamele? Nasc copii dar nu ii iubesc ele si nu-i cresc ele, pune o bona.

Ce sa simta bona pentru copilul ala, ca doar nu-i carnea ei, nu-i ganguritul ei, nu-i sentimentul ei. Tu o platesti si ea il ingrijeste conform standardelor, il spala, il imbraca si ii face tot ce trebuie, dar de ce tu ca mama nu iti poti rapi un an, doi sau trei.. dar tu spui "Nu-mi periclitez cariera!" Nu iti periclitezi cariera, dar iti distrugi izvorul sentimentelor", spune parintele Calistrat.

"Copilul ala nu va mai avea niciodata mama iar tu nu vei mai putea sa fii niciodata mama.. caci tu vei spune: "L-ai hranit? L-ai spalat?" si faci poze cu el si-l scoti prin parc la o sarbatoare. Dar in rest tu nu-l cunosti! si spui "Sunt o diva si trebuie sa ma respect!" Atunci te respecti, cand trage lapte din pieptul tau nu din biberon! Mirosul de mama este ca mirosul de Dumnezeu, cum se sadeste credinta in suflet prin iubirea sincera de Dumnezeu, tot asa se sadeste si dragostea sfanta de mama in inima pruncului.

"Laptele mamei este nu numai hrana pentru anticorpi si hrana, este viata si sentiment care se transmit din mama in sufletul si trupul pruncului. De aceea este buna si cariera personala dar si mai importanta este legatura sufleteasca si materna dintre mama si fiu...pravila naturii...legea divina", a adaugat parintele Calistrat.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Ce spune parintele Necula despre femeile care se machiaza: este pacat sau nu?

Prețul polițelor RCA va crește în perioada următoare, deși asigurările s-au TRIPLAT după falimentul City Insurance

Din pacate, incepem saptamana cu o stire trista! Doliu in Romania: s-a dus si el! Ni se prapadesc artistii

Sfanta Maria Mica: astazi rugile ajung mai usor la Nascatoarea de Dumnezeu! Daca ai vreun pacat sau un necaz greu rosteste aceasta rugaciune, problema ta se va rezolva

Are ochii mari si pare un inger de fata, dar e incredibil cum arata de la gat in jos! Multora le pare rau cand o vad: "Pacat de gingasia ta!"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies