Este oficial. Doru Gușman și surorile lui Petrică Mîțu Stoian au căzut de comun acord cu modalitatea de împărțire a averii artistului: „Vom vedea ce se întâmplă la proces”

Author: Lavinia Medrea

Pentru multă vreme, moștenirea lui Petrică Mîțu Stoian a fost un subiect foarte discutat, în special de către impresarul și familia artistului care s-au înțeles, în final, în împărțeala averii.

Familia lui  Petrică Mîțu Stoian  și impresarul artistului, Doru Gușman, au discutat de-a lungul a opt luni, de când a decedat interpretul de muzică populară, despre cum vor împărți averea lui.

Cum împart Doru Gușman și surorile lui Petrică Mîțu Stoian averea artistului

Petrică Mîțu Stoian a lăsat în lumea celor vii două firme în care era asociat cu impresarul său, drepturile de autor ale pieselor sale, dar și o vilă din Craiova, acolo unde stătea, înainte să se stingă din viață. Doru Gușman și surorile regretatului artist au reușit să ajungă la un comun acord în privința firmelor lăsate de Petrică Mîțu Stoian.

Așadar, o firmă a fost închisă, după ce 50% dintre acțiuni au fost luate de membrii familiei artistului, iar restul de 50% au revenit impresarului Doru Gușman.

Citeste si: Constantin Enceanu suferă și acum după moartea lui Petrică Mîțu Stoian: "Îmi este foarte greu să îl văd acolo"

„Dizolvarea societății sus-menționate, precum și lichidarea sa simultană,  în temeiul art.

235 din Legea Societăților Comerciale nr. 31/1990. Noi, asociații, suntem de acord să preluăm activele și pasivele rămase potrivit contribuției la beneficii și pierderi”, se menționează în Monitorul Oficial.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

A doua firmă i-a rămas, de asemenea, impresarului Doru Gușman, după ce moștenitorii au acceptat cesiunea.

„În urma cesiunii, societatea devine societate cu asociat unic, în persoana domnului Gușman Constantin. Se numește domnul Gușman Constantin pentru un mandat de administrator pe o perioada de 99 de ani, pentru reprezentarea societății, mandatul va fi exercitat cu putere deplină de reprezentare. Gușman Constantin deține 200 de părți sociale, în valoare de 1 leu fiecare, în total 200 de lei, reprezentând 100% capitalul social și cota-parte de participare la beneficii și pierderi”, se mai arată în Monitorul Oficial.

Cine moștenește vila lui Petrică Mîțu Stoian

Cine se va bucura de tot ce a lăsat Petrică Mîțu Stoian în urma lui. Avocata regretatului artist a făcut anunțul: „S-a dezbătut succesiunea”

Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mîțu Stoian, a mărturisit și ce soartă va avea vila din Craiova a artistului, în care a locuit înainte să se stingă din viață. 

Citeste si: Ce i s-a întâmplat lui Constantin Enceanu la filmarea clipului dedicat lui Petrică Mîţu Stoian: "S-a auzit"

„Noi am luat, până acum, ceea ce ni se cuvenea. Vila? Vom vedea ce se va întâmpla la proces. Acolo se vor rezolva toate!”, a dezvăluit sora lui Petrică Mîțu Stoian, Maria Tărchilă.

 


„Nu cred că le-am umilit nici pe ele pentru rating. Pur și simplu, așa s-a întâmplat”. Ce părere are Adriana Bahmuțeanu despre momentele în care a folosit cuvinte dure la adresa unor persoane publice

Adriana Bahmuțeanu, în perioada în care a lucrat în televiziune, a avut contact cu mai multe persoane. Cu unele dintre ele, aceasta nu a reușit să lucreze așa cum și-a dorit, motiv pentru care, în unele situații, a reacționat verbal mai violent.

Cookies