Este oficial! Albert Oprea si Simona Hapciuc formeaza un cuplu. Cum a cucerit-o Razboinicul pe frumoasa antrenoare de fitness. Mesajul lui Alin Salajean pentru cei doi

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 20 aug 2021, 12:37
Simona Hapciuc l-a iertat pe Albert Oprea
Sursa: Instagram

Cine s-a rfi gandit ca intre cei doi concurenti de la Survivor Romania 2021 se va infiripa pana la urma o poveste de iubire.

Simona Hapciuc, fosta Faimoasa si Albert Oprea de la Razboinici au ajuns la concluzia ca nu pot sta prea departe unul de celalalt. Chiar daca Albert a fost primul care a recunoscut ca s-a simtit atrat de Simona de cand era in competitia, fosta Faimoasa a declarat ca si ea avut acelasi sentiment, insa s-a tinut tare. Avand in spate o poveste de viata tulburatoare, Simona Hapciuc nu vrea sa se mai lase usor prada sentimentelor atunci cand vine vorba despre un barbat in viata ei.

" Nu am fost la aeroport, deși m-a invitat. Eram destul de hotărâtă să merg, până în ultimul moment, când am decis că e mai bine să nu îmi fac apariția acolo. Eu nu am vrut să merg nici la finală și am simțit că nu trebuie să merg, recunoaste Simona." Exista ceva intre noi", au recunoscut cei doi chiar daca lasa impresia ca sunt foarte buni prieteni.

Albert Oprea si Simona Hapciuc, unul dintre cele mai frumoase cupluri dupa Survivor Romania 2021

Mai mult, se pare ca Albert a cucerit-o pe Simona Hapciuc cu un gest pe cat de firesc si simplu pe atat de semnificativ pentru ea si anume cu faptul ca i-a adus fiului ei, Dimitrie, o jucarie, in loc sa ii aduca ei ceva.

" Peste o săptămână ne-am văzut și în loc să îmi aducă o floare, o ciocolată, i-a adus lui Dimi o jucărie."

Citeste si: WOW! Ce declaratie de iubire i-a facut Simona Hapciuc lui Albert Oprea dupa ce Razboinicul i-a spus ca vrea sa o vada neaparat: "Viata mea, misca-ti..."

Insa, se pare ca blondina a fost foarte suparata la un moment dat pe Albert, relatia lor intrand intr-un impas.

Fostul Razboinic a declarat ca i-a gresit si ar fi vrut sa repare lucrurile, insa nu a avut ocazia pana acum." Ea e supărată pe mine, dar cred că am fost până într-un punct. Am greșit. Nu am fost parolist, ceea ce nu îmi stă în caracter. Mi-am cerut scuze, am încercat să mă revanșez, nu am avut ocazia.  Orice decizia va lua, eu o să o respect mereu.
Dacă nu o să vrea să mai vorbească cu mine, eu tot o să o plac
, au mai spus cei doi pentru wowbiz.ro.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dupa ce Simona a postat canteva filmulete si imagini cu ea si Albert pe Instagram, fostul Razboinic, Alin Salajean, le-a si transmis un mesaj si anume ca sunt "incantatori". Albert Oprea i-a raspuns si el la mesajul postat de fosta Faimoasa prin cateva inimioare. Cert este ca dragostea pluteste in aer in ce-i priveste pe cei doi fosti concurenti Survivor Romania 2021.

 

 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!