Este fetita sau baiat? Ce a spus Simina despre sexul copilului!

Ce a spus Simina despre sexul copilului

Simina a anuntat in urma cu cateva zile. in exclusivitate la ''Teo Show'', faptul ca este insarcinata in 3 luni si doua saptamani, cu Zanoaga.Ce a spus Simina despre sexul copilului!

Aceasta nu a spus inca daca este fetita sau baietel, dar si-a intrebat fanii ce cred ei ca ar putea sa fie. Majoritatea au spus ca este ar fi fetita, dar acest lucru ramane de vazut, avand in vedere ca Simina nu a anuntat nimic in mod oficial. 

Citeste si: Simina cu burtica de gravida la vedere, Zanoaga ii canta piesa lui Jador: "Doare indiferenta ta"

Iata sondajul facut de Simina: 

Ce a spus Simina despre sexul copilului

Simina: Nu știm sexul. Sperăm să fie băiețel! Alex Zănoagă: Îmi doresc băiat, ca să-l dau la fotbal!

Simina: Știam că sunt însărcinată, dar voiam să știm doar noi și prietenii noștri apropiați! Știa Jador pentru că știa un prieten comun, Nikolas. I-a spus ca să-i facă în ciudă! Primesc mesaje că bebelușul e cu Jador. Între noi nu s-a întâmplat nimic, doar ne-am sărutat în emisiune și atât!

Zănoagă: El a fost mereu invidios pe mine! De când ne-am cunoscut. I-am stricat planurile cu Simina. Nu s-a putut! I-am stricat planurile. Dacă ar fi fost cu Simina, ar fi avut o poveste frumoasă! L-ar fi ajutat mult Simina.

Zănoagă: Eu îmi doream să fie însărcinată!

Simina: Am rămas surprinși amândoi. Eu eram puțin speriată, mă gândeam la sacrificii, mă gândeam dacă va fi totul bine cu sarcina.

Alexandru Zănoagă: I-am zis să nu se mai gândească la chestii negative.

Simina Loica: Părinții mei sunt foarte fericiți. Tati a început deja să cumpere lucrușoare, deși nu știm sexul. Părinților lui Alex le trimit mereu ecografiile. O să facem nuntă și botez. La Timișoara. Cununia o facem înainte, aici în București, ca să fie copilul pe numele nostru. La nași nu ne-am gândit deocamdată. Încă nu. Am avut o pereche de nași, dar am renunțat la ei. Dacă e fetiță: Daria. Pentru băiat îl las pe el.

Citeste si: Primele imagini cu burtica de GRAVIDA a Siminei: ''Ai mai mult de 3 luni''

Citeste si: Simina, de mână cu Jador! Fotografia devenită virală pe rețelele de socializare

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate