ESTE cea mai ROMANTICA cerere in casatorie! Filmarea a devenit viral pe Internet

ESTE cea mai ROMANTICA cerere in casatorie! Filmarea a deventi viral pe Internet

Un fost jucator de rugby si viitoarea lui mireasa, model de profesie au ajuns viral pe internet dupa ce un video postat cu cererea lui in casatorie pe o insula din Italia a facut ravagii.

Garth Chamberlain, origniar din Zimbabwe si care acum locuieste la Londra a petrecut saptamani intregi planuind cererea in casatorie iubitei sale de trei ani, Tess Montgomery.

Cu ajutorul celor de la agentia de modeling la care tanara lucreaza, Garth a simulat un job pentru ea la un hotel luxos din insula Favigana, in apropiere de Sicilia. A zburat in secret acolo, la aceeasi locatie pentru a o surprinde si pentru a instala camere sa filmeze tot.


Cand a ajuns Tess, I s-a inmanat in iPad de catre staff-ul hotelului pe care Garth inregistrase un mesaj video. Filmarea era un colaj din vacantele petrecute impreuna, prima lor intalnire si mai ales calatoria lui Garth pana in Suedia la parintii ei pentru a o cere de sotie.
Dupa ce a Tess a vazut filmarea, Garth a surprins-o cu prezenta lui cand a intrat pe terasa si a cerut-o de sotie. Aceasta a inceput sa planga de bucurie si a acceptat cererea in casatorie. Tanara a povestit tot ce s-a intamplat pe blogul personal.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate