Ernest, TATIC MODEL. Priviti in ce IPOSTAZA a fost surprins prezentatorul show-ului "Ochii din umbra"!

Orice nas isi are nasul! Pana la urma, i-a venit randul si colegului meu, Ernest, prezentatorul emisiunii „Ochii din umbra”, sa fie surprins intr-o ipostaza in care nu l-ati mai vazut!

Suntem pe Lacul Morii si am iesit la plimbare, este cat se poate de liniste. Este cat se poate de mult aer curat. Ei bine, da. Iata ca, indragitul prezentator, specialist cand vine vorba sa arate adevarata fata a oamenilor, are si el slabiciunea lui.

De cand a venit pe lume, micutul Alexandru Leon i-a schimbat nu numai intreaga viata, dar si look-ul! Ernest petrece cat de mult timp poate alaturi de baietelul lui. Ernest este foarte atent la fiecare gest al micutului. Il plimba in carucior, se joaca si il alinta.

Este prima data cand prezentatorul s-a lasat filmat in astfel de momente. Multi ar spune ca este un tatic model. Modest din fire, Ernest spune ca este absolut firesc ca un parinte sa se poarte asa.

Sa nu credeti ca doar plimbarile in parc sunt o obisnuinta! Ernest nu se da in laturi de la nimic, ca doar un baiat are tata. El si sotia lui se descurca singuri atunci cand vine vorba despre Alexandru. Nici nu vrea sa auda de bona: „Nu, la ce bun? De ce sa imi creasca altcineva copilul? Nu!”.

##VIDEO124711##

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate