Ernest primeste "comenzi" si in timpul liber! Cum a fost "asaltat" pe strada de o doamna inselata

Ernest primeste comenzi si in timpul liber!

Faptul ca prezinta emisiunea "Ochii din umbra", in care sunt expuse infidelitatile din diverse cupluri, l-a transformat pe Ernest in omul de incredere al celor inselati! Recent, vedeta Kanal D si-a facut o noua prietena chiar in supermarket, in timpul liber!

Ernest nu scapa de cazurile pe care le investigheaza cu ajutorul unui detectiv particular in cadrul emisiunii "Ochii din umbra", de la Kanal D, nici in timpul liber! Adesea, Ernest este "asaltat" de cei inselati, pe strada, in magazine sau la piata.

 

"M-am intalnit intr-o zi, la supermarket, cu o doamna trecuta de prima tinerete, care era insotita de fiica ei. M-a oprit si mi-a spus cat de mult ma apreciaza, ca se uita saptamanal la emisiune si ca are probleme cu sotul ei care are amanta. M-am simtit aiurea cand fiica a inceput sa-si apostrofeze mama pentru ca-si denigreaza tatal in public si sa-i reproseze ca nu e normal sa procedeze asa. In jurul nostru incepusera deja  sa se adune curiosii. Am iesit din situatia tensionata scuzandu-ma ca am o intalnire importanta!", ne-a povestit Ernest.

 

Ernest prezinta emisiunea “Ochii din umbra” in fiecare duminica, de la ora 20:30 si “Pe banii parintilor”, din 13 septembrie, in fiecare vineri, de la ora 22:00, la Kanal D.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate