Ernest, in ipostaze socante!

Ca sa deconspire un amantlac, prezentatorul emisiunii “Ochii din umbra” a patruns cu macaraua pe geamul unei locuinte situate la etajul trei al unui bloc.

In editia de duminica a emisiunii “”Ochii din umbra”, Ernest prezinta cazul dramatic al unui cuplu care se destrama.  Povestea de dragoste intre Sergiu si Ramona a inceput frumos, urmand parca scenariul unui film. Cei doi s-au cunoscut in urma cu 4 ani, cand Ramona venise in Bucuresti din Chisinau pentru a-si lua in primire noul loc de munca, dar firma care-i promisese schimbarea in bine in cariera a lasat-o pe drumuri. Tot in acea perioada, l-a cunoscut pe  Sergiu, politist de meserie, iar diferenta de 10 ani dintre ei parea de bun augur. Dar monotonia a pus stapanire pe acest cuplu si Ramona si-a regasit pofta de viata in bratele unui coleg de serviciu.

Duminica va invita sa urmariti o editie a emisiunii despre rutina, casnicie si trofee. Atunci cand o femeie este nemultumita de casnicia ei si isi cauta fericirea in alta parte,  inevitabil ii face pe toti cei din jurul ei sa sufere. Cand rutina devine litera de lege, casnicia se destrama!”, a spus Ernest despre cazul prezentat duminica seara.

Sotia infidela este surprinsa in flagrant de Ernest si de sotul ei, dar nu oricum, ci cu ajutorul unei macarale!  Prezentatorul emisiunii si sotul incornorat au intrat in casa prin fereastra apartamentului aflat la etajul 3.

Cum a decurs intreaga descindere, cum va reactiona un sot innebunit de gelozie si ce reactii va starni adevarul gol-golut puteti afla urmarind emisiunea “Ochii din umbra”, duminica seara, de la ora 20:00, la Kanal D!

##VIDEO138217##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate