Era in culmea fericirii cand a aflat ca va deveni mama, dar pe masura ce sarcina avansa vedea ca abdomenul ii se mareste mult prea mult. A mers la control sa vada ce se intampla, iar cand a aflat ce are a incremenit! Uite ce avea femeia in burta ime

Femeia din imaginile alaturate, pe nume Rachelle Wilkinson, a fost extrem de fericita in momentul in care a aflat ca este insarcinata si ca urmeaza sa aduca pe lume un copil.

Totul a mers foarte bine doar ca, la o ecografie de rutina efectuata in luna a 3-a, parintii au aflat cu stupoare ca, de fapt, vor deveni parinti de gemeni. Bucuria a fost dubla, iar cuplul a inceput sa cumpere haine in plus si sa reamenajeze camera copiilor, pentru a mai gazdui inca un prichindel.

Numai ca, la ecografia de 6 luni, planurile le-au fost date din nou peste cap in momentul in care medicul i-a anuntat, cu stupoare, ca mama poarta de fapt in pantece 5 copii.

De aici au inceput si temerile, deoarece doctorul spunea ca riscurile sunt extrem de mari; astfel el a sfatuit-o pe Rachelle sa avorteze 3 dintre prunci si sa ramana doar cu doi.

Femeia a refuzat si a dus sarcina pana la capat. Din fericire totul s-a terminat cu bine, iar toti cei 5 micuti au primit nota maxima la nastere.

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate