Era atat de gras incat nu rezista opt ore la munca iar medicii l-au avertizat ca nu mai are zile multe. Speriat, s-a apucat de sport, schimbandu-si radical viata. Doamne, cum poate sa arate acum!

Incepand cu 2011, Luis Trigo a slabit peste 110 kilograme dupa ce a inceput sa faca sport, la recomandarea medicilor, pentru a depasi o depresie.

Inainte de a se apuca de sport, Trigo cantarea 180 de kilograme si suferea de obezitate morbida. A realizat ca trebuie sa isi schimbe radical viata dupa ce a fost nevoit sa demisioneze deoarece nu mai facea fata unei ture intregi de munca. In plus, iubita l-a parasit si medicii l-au avertizat ca greutatea il va fi fatala in curand.

 

La 6 ani de la acel moment, Luis e antrenor personal si instructor de fitness si cantareste doar 70 de kilograme.

A inceput prin a renuntat la bauturile carbogazoase si la mancarea de tip fastfood, apoi a inceput exerictiile fizice. "La inceput, urcam si coboram un deal de langa casa, pentru ca asta era tot ce puteam sa fac. A fost o evolutie lunga, dar continua", a povestit el pe Instagram.

Cu perseverenta, multa munca si determinare, Luis si-a schimbat stilul de viata radical si a reusit sa arate de nerecunoscut, fara sa apeleze la chirurgi esteticieni.

 

E un adevarat model de inspiratie, nu-i asa?

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate