Ender din serialul Prețul fericirii, dezvăluire uluitoare din culisele filmărilor! Îndrăgita actriță Şevval Sam și-a surprins fanii din mediul online cu o postare neașteptată despre colegii săi de platou!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 31 mar 2023, 22:42

Şevval Sam, o actriță desăvârșită

Sursa: Captură KANAL D

Ender din serialul Prețul fericirii a dezvăluit un secret incredibil despre colegii săi de platou! Iată ce anume a publicat recent renumita actriță Şevval Sam pe contul ei de socializare!

Şevval Sam face parte din categoria celor mai apreciate actrițe și cântărețe ale Turciei. Deși are 49 de ani, aceasta continuă să își surprindă fanii cu aparițiile sale uluitoare atât pe micile ecrane în producții de excepție, cât și pe marile scene în concerte de senzație, alături de trupa ei. În cele peste două decenii de activitate îndrăgită actrița a fascinat publicul cu talentul ei actoricesc, dar și cu vocea ei încântătoare și cu frumusețea răpitoare.

Publicul din România a cunoscut-o pe superba actriță încă din anul 2019, în distribuția primului sezon al serialului Prețul fericirii, în care a dat viață personajului Ender, iar de curând această a revenit la Kanal D într-un nou sezon.

Ender din serialul Prețul fericirii, dezvăluire uluitoare din culisele filmărilor

Şevval Sam s-a născut în anul 1973, în Istanbul, într-o familie de artiști celebri.

Mama ei, Leman Sam, una dintre cele mai frumoase și apreciate voci ale Turciei și tatăl ei Selim Sam, tot un cântăreț renumit, i-au insuflat ei și surorii sale pasiunea pentru muzică, încă din anii copilăriei, iar apoi Sevval și-a descoperit și talentul actoricesc. La vârsta majoratului, după absolvirea liceului, această a decis să se înscrie la Facultatea de Grafică în cadrul Universității Marmara, deși visa să devină o actriță și o cântăreața celebra.
După absolvirea facultății, Sevval Sam a realizat că nu poate să renunțe la marele ei vis și atunci s-a reorientat către cele două mari pasiuni ale sale, muzica și actoria, pe care le-a îmbinat cu succes și continuă să o facă la fel de bine și în prezent.

Citește și: Va mai amintiți de Ender din serialul Prețul fericirii? Iată cum arată fiul ei, care îi calcă pe urme! Mulți fani au crezut că celebra actriță Şevval Sam are un iubit tânăr!

Sevval Sam a debutat pe platourile de filmare în anul 1993, în distribuția serialului de televiziune, Super Baba, care i-a adus și primul mare succes. Au urmat apoi multe alte roluri în seriale de excepție. Pe plan muzical, în anul 2006, Sevval Sam a înregistrat primul album de muzică pop, intitulat Sek, care s-a bucurat de mare succes, iar un am mai târziu, a scos pe piață și cel de-al doilea album, numit Istanbul's Secrets, iar în 2008, al treilea album, Karadeniz, în 2010, al patrulea, Has Arabesk.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Cel mai recent proiect de televiziune la care Sevval Sam încă filmează este serialul Prețul fercirii, în care joacă rolul Ender și care i-a adus cel mai mare succes din carieră de actrița. De curând, celebra Sevval a publicat pe contul ei de socializare o imagine de senzație, în care apare alături de colegă ei de platou, Eda Ece.

Renumita actrița a dezvăluit că cel mai frumos aspect al acestei producții este faptul că au devenit foarte apropiați toți colegii și se iubesc unii pe alții că într-o adevărată familie, în ciuda scenariului care de multe ori a presupus să se urască.

„Unul dintre cele mai amuzante și minunate aspecte ale serialului Prețul fericirii este că nimeni nu ține ranchiună față de nimeni, toată lumea se iubește cu toată lumea... cu toate relele lor... Vino aici șarpe de apă!”, a scris Sevval Sam pe contul ei de Instagram.

Citește și: Yıldız din serialul Prețul fericirii, tablou impresionant de familie! Iată cine sunt cele mai dragi și iubite persoane din viața celebrei actrițe Eda Ece!