Emre în serialul Aripi frânte, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă tânărul actor Emir Özden atunci când nu se află pe platourile de filmare!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 oct 2022, 21:30
Emir Özden Foto(6)

Emir Özden, un actor tânăr talentat

Sursa: Instagram Emir Özden

Emir Özden face parte din categoria celor mai tineri actori ai Turciei și s-a remarcat datorită talentului sau desăvârșit.

Emir Özden, tânărul care a făcut furori cu rolul Emre în serialul Aripi frânte, se numără astăzi printre cei mai talentați și carismatici actori ai momentului în Turcia. Deși are doar 25 de ani, Emir a acumulat o experiență de aproape un deceniu pe platourile de filmare și a cucerit publicul încă de la primele sale apariții pe micile ecrane în seriale de excepție. Cel mai recent proiect în care încă joacă magistral tânărul

actor este serialul Yargi, care i-a adus mare succes. Dincolo de actorie, Emir Özden mai are o mare pasiune și anume tenisul, pe care îl practică de pe vremea în care era doar un copil. 

Emre în serialul Aripi frânte, pasiune nebănuită

Emir Özden a venit pe lume în anul 1996, în Istanbul, acolo unde a crescut și a primit o educație exemplară din partea părinților săi, care i-au descoperit

talentul actoricesc încă de la câțiva ani. La vârsta de 18 ani, după ce a absolvit cu brio Liceul de Arte Frumoase Adıgüzel, din Istanbul, tânărul Emir s-a înscris la Facultatea de Actorie, în cadrul Universității Kadir Has, pentru a-și îndeplini marele vis de a deveni un actor celebrul și admirat. 

Citeste si: Cine este și câți ani are Emir Özden, carismaticul actor care interpretează rolul Emre în serialul turcesc Aripi frânte! Iată ce pasiune nebănuită are tânărul actor!

Cu o ambiție de fier și o pasiune nemărginită pentru actorie, Emir Ozden a participat la un prim casting încă de pe vremea când avea doar 16 ani și astfel a reușit să ajungă pe platourile de filmare în serialul Bir Zamanlar Osmanlı, care a însemnat și un prim pas către carieră de succes de astăzi. În anul 2017, Emir a fost cooptat să joace în serialul Aripi frânte, în rolul Emre,

care de asemenea i-a adus o mare reușită și l-a propulsat printre cei mai apreciați actori ai generației sale. 

Citește și: Dinu Maxer rupe tăcerea, după divorț: „Am tot sperat că ne vom împăca”. Deea a plecat de acasă acum 4 săptămâni

Nefise din serialul Aripi frânte, amintiri emoționante de pe vremea când avea doar 25 de ani și era la început de carieră! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță Deniz Bolisik in club!

Dincolo de marea lui pasiunea pentru actorie, Emir Ozden a fost surprins în repetate rânduri de presă din Turcia în timp ce se află pe terenul de tenis, sport pe care îl adoră și pe care îl practică încă din copilărie la nivel avansat și reprezintă a două mare pasiune din viață lui. Astfel, atunci când nu se află prins cu filmări îndelungate pe platouri, Emir merge la antrenamente pe terenul de tenis. 

Citeste si: Onur din serialul Aripi frânte, în cel mai frumos rol al vieții sale, cel de tătic! Iată cum a fost surprins celebrul Ümit Kantarcılar alături de fiica lui, Elis Naz, care îi seamănă enorm! Cei doi au o relație specială!

 


Un nou episod al serialului turcesc „Prețul Fericirii” este difuzat la Kanal D joi, 30 martie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.