EMOTIONANT! Povestea uimitoare a unui caine care a invatat sa mearga din nou dupa ce a ramas fara picioarele din fata FOTO

EMOTIONANT! Povestea uimitoare a unui caine care a invatat sa mearga din nou dupa ce a ramas fara picioarele din fata FOTO

Un curajos caine a invatat sa mearga din nou folosindu-si doar picioarele din spate dupa ce a suferit un accident teribil.

London si-a zdrobit picioarele din fata atunci cand a cazut de la etajul 3 direct pe cimentul incins din fata imobilului.

 

Deoarece ranile nu i s-au vindecat nici dupa o luna, medicii veterinari au hotarat ca cel mai bine pentru sanatatea lui ar fi amputarea membrelor din fata.

 

Doctorii concepusera si un carucior special care sa-l ajute in deplasare, insa nu a mai fost nevoie de acesta deoarece cainele a reusit performanta incredibila de a invata sa mearga doar pe picioarele din spate.

 

"Eram cu el in iarba cand deodata s-a ridicat pe labutele din spate si a inceput sa mearga. Cu siguranta isi dadea seama ca acela era un nou inceput pentru el. Daca se intampla sa se dezechilibreze isi foloseste botul pentru a se stabiliza", spune Amanda Giese, tanara care l-a luat in grija dupa teribilul accident.

 

"Se joaca, este fericit, se tavaleste in iarba, se comporta ca orice alt caine din lumea asta", mai spune tanara.

 

Amanda a adaugat insa ca, in cele din urma, patrupedul va primi caruciorul realizat de doctori deoarece deplasarea pe cele doua picioare din spate pune o presiune foarte mare pe spatele sau.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate