Emoții și suspans în Casa iubirii! Flavius, Radu sau Emanuel? Iată cine este ultimul concurent care intră în Marea Finală! „M-am așteptat să faceți vreo glumă! Să mă țineți un pic pe jar!”

Author: Ana Filip
Actualizat: 13 ian 2023, 19:15
Foto(4)

Andreea Mantea a anunțat în cadrul ediției de astăzi cine este cel de-al șaselea concurent care va intra în Marea Finală din 15 ianuarie.

Marea Finală a show-ului matrimonial Casa iubirii este așteptată cu mari emoții de către concurenții care au fost desemnați deja drept finaliști. Până în prezent cinci dintre cei rămași în competiție au aflat deja că au intrat în Marea Finală, iar în cadrul ediției de astăzi, Andreea Mantea a anunțat și pe cel de-al șaselea concurent. Astfel, suspansul a atins cote maxime în casă băieților, pentru Emanuel, Radu și Flavius, care au așteptat cu nerăbdare să afle care dintre ei va intra în Marea Finală de duminică, 15 ianuarie.

Emoții și suspans în Casa iubirii! Flavius, Radu sau Emanuel? Iată cine este ultimul concurent care intră în Marea Finală

În ediția de astăzi, în Casa iubirii, emoțiile și suspansul i-au copleșit pe concurenții rămași în competiție. Însă de departe cei mai tensionați au fost Flavius, Radu și Emanuel, care au sperat până în ultima clipă să le surâdă norocul. În cele din urmă, Andreea Mantea și-a făcut apariția și a adus vestea mult așteptată.

Pe lângă cei cinci concurenți deja desemnați drept finaliști, Larisa, Nicoleta, Bianca, Sorin și Ionuț, în ediția de astăzi a fost anunțat și cel de-al șaselea concurent care va intră în Marea Finală.
După câteva clipe de suspans, Andreea Mantea a anunțat că Radu este ultimul concurent care va pași în Marea Finală de duminică, 15 ianuarie.

Citește și: Surpriză de proporții pentru fanii emisiunii Casa iubirii! Andreea Mantea anunță primele detalii despre cel de-al doilea sezon al reality show-ului! Emanuel o jignește pe Larisa!

„Mai avem un singur loc disponibil pentru Marea Finală! Este vorba despre cel de-al treilea băiat, care pășește în Marea Finală! Până în acest moment avem toate cele trei fete, avem doi băieți, ne mai trebuie cel de-al treilea băiat! Dragi telespectatori ați votat și ați decis! A venit momentul să aflăm numele celui de-al treilea băiat care pășește în Marea Finală! Ultimul concurent care intră în Marea Finală! Pentru acest loc se bat trei băieți, Flavius, Radu și Emanuel! Unul pare ușor indiferent, unul nu mai are aer...

Cel care merge în Marea Finală alături de ceilalți cinci este... Radu!”, a spsu Andreea Mantea.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Tânărul s-a bucurat enorm la aflarea veștii și a mărturisit că se așteptase să fie și mai mult suspans și chiar să i se facă eventual o glumă, care să sporească emoțiile și tensiunea.

Citește și: Andreea Mantea a adus vestea cea mare pentru încă o fată din Casa iubirii! Iată cine este ultima concurentă care a intrat în Marea Finală! „Am avut emoții!”