Andreea Mantea a adus vestea cea mare pentru încă o fată din Casa iubirii! Iată cine este ultima concurentă care a intrat în Marea Finală! „Am avut emoții!”

Author: Ana Filip
Actualizat: 12 ian 2023, 19:27

Suspans și emoții uriașe pentru Bianca, Anca și Natalia, care au așteptat cu nerăbdare să afle cine va fi desemnată ultima finalistă dintre ele!

Marea Finală mult așteptată de către toți concurenții din Casa iubirii se apropie cu pași repezi, iar presiunea uriașă și emoțiile teribile își spun cuvântul atât în casă fetelor, cât și în tabăra băieților. Tensiunile și suspansul s-au amplificat și mai mult din clipa în care Andreea Mantea a anunțat că mai sunt două locuri disponibile pentru Gala Finală, astfel concurenții care încă nu au fost desemnați finaliști au așteptat cu emoții verdictul.

În ediția de astăzi, îndrăgită prezentatoare TV a anunțat cine este față care va intră în Marea Finală.

Andreea Mantea a adus vestea cea mare pentru încă o fată din Casa iubirii! Iată cine este ultima concurentă care a intrat în Marea Finală

În ediția de astăzi, emoțiile au atins cote maxime, în momentul în care Andreea Mantea a intrat în casă fetelor pentru a le aduce vestea cea mare pentru una dintre ele.

După câteva momente de suspans, prezentatoarea a anunțat că Bianca este ultima concurentă care va intra în Marea Finală alături de Larisa și de Nicoleta din tabăra fetelor și de Ionuț și Sorin din grupul băieților, urmând că în ediția de vineri să fie anunțat și ultimul concurent finalist.

„S-a auzit din nou gongul! Asta pentru că trebuie să va mai anunț ceva! Mai este un singur loc în casă fetelor pentru Marea Finală și un singur loc în casă băieților pentru Marea Finală! Astăzi vom află ultima față care va pași

în Marea Finală! Cea de-a treia față și ultima! Numele ei este... Bianca!”, a spus Andreea Mantea.Prima reacție a Biancăi după aflarea veștii că este cea de-a treia finalista, a fost să le spună Ancăi și Nataliei că nu poate să recunoască faptul că îi pare rău pentru ele deoarece spera să mai fie măcar un loc pentru una dintre ele.
Apoi Bianca a mărturisit că a avut emoții uriașe în așteptarea anunțului deoarece nu mai speră că publicului o va susține în continuare.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Am avut emoții pentru că a fost o perioada în care m-am cerut acasă, a urmat reîntoarcerea mea, reînvierea mea oarecum! A urmat faptul că am spus chestiile pe care le simțeam cu adevărat și știam că urmează un val de critică mă refer la nesiguranță mea față de Alin și chestiile astea nu știu cât de

mult m-au făcut plăcută de public, dar am fost sinceră și am spus ceea ce aveam pe suflet! Poate mi-a părut rău pentru chestiile mai dure pe care le-am spus dar era ceea ce simțeam în acel moment!”, a spus Bianca.

Citește și: Andreea Mantea a făcut un anunț extrem de important despre Marea Finală! Iată cum au reacționat concurenții care nu se află încă printre finaliști! „M-am bucurat foarte tare astăzi! Trag o speranță că poate o să intru și eu”

Citește și: Cel de-al doilea sezon al reality show-ului “Casa iubirii” începe luni, 16 ianuarie, la Kanal D!