Emotii mari in casa "Puterea dragostei! Andreea Mantea a facut anuntul! Iata cine a fost transformat astazi in FINALIST de voturile concurentilor!

Dupa cateva momente de suspans, concurentii au aflat numele celui de-al saselea finalist.

După ce in editia de ieri, Roxana a primit un loc în Marea Finala alături de Jador, Bianca, Simina și Alex Zănoagă, astazi un băiat a fost ales pentru a ajunge în Finala și pentru a avea șansa să câștige unul dintre premii. Concurentii au decis astazi ca Mocanu sa fie desemnat drept al saselea finalist. 

Sâmbătă are loc marea finală, iar o fată și un băiat vor primi marele premiu. Și astăzi concurenții rămași în concurs și au încercat să își regleze conturile, deși Andreea Mantea i-a rugat încă de ieri să fie imparțiali și obiectivi și ca toți acei concurenți care au demonstrat puterea dragostei să aibă un loc în finală.

Citeste si: Iancu si Bobicioiu, la un pas de bataie! Thalida, marul discordie? Iata cum au ajuns cei doi concurenti din cei mai buni prieteni, cei mai mari rivali!


Citeste si: Simina si Alex, testul suprem al iubirii! Iata la ce pedeapsa i-a supus Jador si cum au reactionat fosta lui iubita!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate