Emotii mari in casa "Puterea dragostei! Andreea Mantea a facut anuntul! Iata cine a fost transformat astazi in FINALIST de voturile concurentilor!

,

Dupa cateva momente de suspans, concurentii au aflat numele celui de-al saselea finalist.

După ce in editia de ieri, Roxana a primit un loc în Marea Finala alături de Jador, Bianca, Simina și Alex Zănoagă, astazi un băiat a fost ales pentru a ajunge în Finala și pentru a avea șansa să câștige unul dintre premii. Concurentii au decis astazi ca Mocanu sa fie desemnat drept al saselea finalist. 

Sâmbătă are loc marea finală, iar o fată și un băiat vor primi marele premiu. Și astăzi concurenții rămași în concurs și au încercat să își regleze conturile, deși Andreea Mantea i-a rugat încă de ieri să fie imparțiali și obiectivi și ca toți acei concurenți care au demonstrat puterea dragostei să aibă un loc în finală.

Citeste si: Iancu si Bobicioiu, la un pas de bataie! Thalida, marul discordie? Iata cum au ajuns cei doi concurenti din cei mai buni prieteni, cei mai mari rivali!


Citeste si: Simina si Alex, testul suprem al iubirii! Iata la ce pedeapsa i-a supus Jador si cum au reactionat fosta lui iubita!

 

Citește și:

Andreea Mantea a facut anuntul chiar ACUM! Ce se intampla in ultima saptamana din ''Puterea dragostei''

Jador, dezvaluiri fara perdea! Cu cine si-ar dori Mocanu sa aiba o aventura? Iata ce marturisiri neasteptate a facut despre bunul lui prieten si ce isterie a creat in randul...

Iancu si Bobicioiu, la un pas de bataie! Thalida, marul discordie? Iata cum au ajuns cei doi concurenti din cei mai buni prieteni, cei mai mari rivali!

Rețetă de măsline pane. Cum se fac, de fapt, acestea și ce tip de măsline trebuie să folosești

Cu cine s-a iubit Zoia, singura fata a lui Nicolae Ceausescu


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies